Παραδέχονται στην κυβέρνηση ότι φοβούνται υποκλοπές!

Πρωτοβουλίες προανήγγειλε ο Μητσοτάκης στη συνάντηση με Κουτσούμπα

Παραδέχονται στην κυβέρνηση  ότι υπάρχει θέμα υποκλοπών, αλλά φοβούνται ότι παρακολουθούνται και τα δικά τους τηλέφωνα και για αυτό στα υπουργικά συμβουλια και σε σημαντικές συσκέψεις κλείνουν τα κινητά ή τα αφήνουν εκτός αίθουσας,  ενώ και ο αρμόδιος υπουργός Νίκος Παππάς προανήγγειλε μία σειρά από πρωτοβουλίες με αφορμή και τις νέες καταγγελίες. 

Συγκεκριμένα ο κ. Παππάς  μιλά για αντιμετώπιση χρόνιου ζητήματος, με συνολική παρέμβαση για την προστασία των επικοινωνιών, με στόχο την επανάκτηση συνολικά του απορρήτου και λαμβάνοντας πολύ σοβαρά υπόψη της καταγγελίες.  

Το θέμα συζητήθηκε και στη συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Δημήτρη Κουτσούμπα.

Ο πρόεδρος της ΝΔ προανήγγειλε πρωτοβουλίες του κόμματός του,  ενώ το ΚΚΕ προχώρησε στη 2η καταγγελία μέσα σε μήνες, καθώς  δεν υπάρχει πόρισμα για καταγγελίες που έκανε την 1η Δεκεμβρίου και  δεν αποκλείει τη δράση παγκόσμιου δικτύου παρακολουθήσεων. Ο  Δημήτρης Κουτσούμπας μίλησε ακόμα και για κρατικούς ή παρακρατικούς μηχανισμούς

 "Με βάση τα στοιχεία δεν είναι κάποιος ερασιτέχνης. Οπωσδήποτε πρόκειται για υπηρεσίες, για κρατικούς ή παρακρατικούς εντός εισαγωγικών μηχανισμούς. Πάρτε το όπως θέλετε" δήλωσε ο κ. Κουτσούμπας. Στην έρευνα που έχει γίνει από την Αρχή Διασφάλισης Απορρήτου Επικοινωνιών,  μετά την 1η καταγγελία του Κομμουνιστικού Κόμματος έχουν διαπιστωθεί  συνακροάσεις και 47 κλήσεις με απόκρυψη στο ΚΚΕ.

Σ’ αυτά  το στοιχείο  έρχονται να προστεθούν οι νέες καταγγελίες του ΚΚΕ χθες για συνακροάσεις με ΝΔ και Ένωση Κεντρώων,  η οποία επιβεβαίωσε συνακροάσεις με ΝΔ -ΚΚΕ ΚΑΙ Χρυσή Αυγή αλλά  και…  ποδοσφαιρικές ομάδες.   

 "Χτυπάει το τηλέφωνο και δεν είναι κανείς και όταν τους ρωτάμε ποιοι είστε, λέει είμαστε από το ΚΚΕ, και από τη Χρυσή Αυγή και τη ΝΔ. Μόνο του χτυπάει σαν να σε καλεί κάποιος" δήλωσε σήμερα ο  πρόεδρος του κόμματος κ.  Λεβέντης. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top