Τσίπρας: Άριστη η αποτρεπτική ικανότητα των Ενόπλων Δυνάμεων

Εξήρε και τον κοινωνικό ρόλο τους στο προσφυγικό και στην αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης

Η  αποτρεπτική ικανότητα των Ενόπλων Δυνάμεων είναι άριστη, υπογράμμισε ο  πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας,  σε δήλωσή του στην εκπομπή «Με αρετή και τόλμη» η οποία προβλήθηκε στην ΕΡΤ1. «Θέλω να συγχαρώ και την πολιτική και την φυσική ηγεσία και να πω ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις του τόπου είναι άρτια εκπαιδευμένες, σε άριστη αποτρεπτική ικανότητα»  δήλωσε ο κ. Τσίπρας, έχοντας δίπλα του τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο.

Ο πρωθυπουργός επισήμανε και τον κοινωνικό ρόλο των Ενόπλων Δυνάμεων, με την αφορμή την πρόσφατη παράδοση του πρώην στρατοπέδου Παύλου Μελά στη Θεσσαλονίκη, αναφερόμενος στην   «έγνοια τους σε αυτά τα δύσκολα χρόνια της κρίσης να συνδράμουν στην προσπάθεια της Πολιτείας για να αντιμετωπίζει με αποτελεσματικότητα αυτές τις κρίσεις. Είτε αυτό αφορά την προσφυγική κρίση, όπου η συνεισφορά ήταν πράγματι ανεκτίμητη είτε όμως αφορά και στην καθημερινότητα  του πολίτη , στην ποιότητα ζωής».                

Ο κ. Τσίπρας δήλωσε επίσης ότι «όταν οι Ένοπλες Δυνάμεις παράγουν και κοινωνικό έργο, τότε γίνεται βέλτιστη η λειτουργία τους και η συνεισφορά τους για τον ελληνικό λαό, για την Ελλάδα, για το κοινωνικό σύνολο εν γένει».  

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top