Με βαριές εκφράσεις χαρακτήρισε τις σημερινές δηλώσεις του Υπουργού αναπληρωτή Προστασίας του Πολίτη κ. Ν. Τόσκα, η ΝΔ, κάνοντας λόγο για «πολιτική αθλιότητα» και «ανευθυνότητα». Να θυμίσουμε ότι ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη απέδωσε σε «συμφέροντα διαπλοκής που επιδιώκουν την αποσταθεροποίηση της χώρας» την επίθεση αγνώστων στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, στην Κουμουνδούρου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση από το Γραφείο Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης:

«Σε πολιτική αθλιότητα και έσχατο σημείο ανευθυνότητας κατρακύλησε σήμερα ο κατ’ ευφημισμό Υπουργός αναπληρωτής Προστασίας του Πολίτη κ. Τόσκας, προκειμένου να καλύψει την ανεπάρκεια και την ανικανότητά του.

Αφού ισχυρίστηκε ότι “στοιχεία από την ακροαριστερά και την ακροδεξιά” αποσταθεροποιούν τη χώρα, προσπάθησε να εμφανίσει “κύκλους από πολιτικούς χώρους” πως συμπλέουν στην ίδια κατεύθυνση, παραπέμποντας στη Νέα Δημοκρατία.

Κατήγγειλε, ταυτόχρονα, ότι “αστυνομικές ομάδες της “ΔΕΛΤΑ” πυροδοτούσαν καταστάσεις”.

Εκείνος ο οποίος υποσχόταν “διάλογο με τις συλλογικότητες των Εξαρχείων”, προσπαθεί να εμφανίσει τους μπαχαλάκηδες, να συμπλέουν με τμήματα της Αστυνομίας και της Αντιπολίτευσης.

Αποδεικνύεται υβριστής της Αστυνομίας και πρωταγωνιστής αδίσταχτης πολιτικής συκοφαντίας σε βάρος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης. Αποδεικνύεται ανάξιος της θέσης που κατέχει».

Tags: