Εκτός από τον βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο, ο οποίος επιτέθηκε στον υπουργό Οικονομικών ότι δεν θα παραβρεθεί στη Βουλή για να απαντήσει σε ερώτησή του, ενώ παράλληλα οι φωτογραφίες του από το γήπεδο της Τούμπας κάνουν το γύρο του διαδικτύου, και ο Άδωνις Γεωργιάδης καταγγέλλει τον Τσακαλώτο!

«Θέλω να το καταγγείλω αυτό. Έχει καταθέσει επίκαιρη ερώτηση στον κ.Τσακαλώτο, ο κ.Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος για το θέμα των καθυστερήσεων στον Ελληνικό. Όπως κατέθεσα επίσης κι εγώ σήμερα, ερώτηση στον κ. Τσακαλώτο, για το θέμα του ταξιδιού του Πρωθυπουργού στο Παρίσι και τη σύμβαση με τη Ρότσιλντ» είπε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ και συνέχισε:

«Μας παίρνουν χθες τηλέφωνο από το γραφείο του κ.Τσακαλώτου και μας λένε ότι δεν θα είναι στη Βουλή λόγω φόρτου εργασίας, και δεν θα μπορεί να απαντήσει ούτε στον Γεωργιάδη για την Ρότσιλντ –που περιμένει ο ελληνικός λαός να μάθει τι έκανε ο Πρωθυπουργός στο Παρίσι-, αλλά ούτε στον Κωνσταντινόπουλο για το Ελληνικό. Και ανοίγω το πρωί τα  social media και βλέπω τον κ.Τσακαλώτο χθες το βράδυ να είναι στο γήπεδο. Στο γήπεδο να πάει! Αλλά αν έχει χρόνο να πάει στο γήπεδο και δεν έχει χρόνο να είναι στη Βουλή, υπάρχει μεγάλο πρόβλημα!»

Πηγή: βίντεο Αnt1
Tags: