Κυβέρνηση και αντιπολίτευση «δύο σε ένα» ο Ζουράρις!

Το σχόλιο του Π. Μποτσαράκου για το κάλεσμα στους κατοίκους της Κω να... ξεσηκωθούν

Το νέο κρούσμα «περίεργων»  – τουλάχιστον – δηλώσεων από την πλευρά του υφυπουργού Παιδείας Κώστα Ζουράρι σχολίασε στο  κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με την Μάρα Ζαχαρέα ο Πέτρος Μποτσαράκος.

Όπως υπενθύμισε,  ο κ. Ζουράρις ζήτησε ξεσηκωθούν οι κάτοικοι της Κω κατά του κυρίου Μουζάλα και της κυβέρνησης που θέλουν να κάνουν προαναχωρησιακό κέντρο για τους μετανάστες στην Κω!

«Να ξεσηκωθούν. Δηλαδή να κάνουν κινητοποιήσεις και να ακυρώσουν μια κυβερνητική απόφαση! Και παρομοίασε τους αγώνες που θεωρεί ότι πρέπει να κάνουν οι κάτοικοι της Κω για να μην στηθεί προαναχωρησιακό κέντρο με τους αγώνες που απαιτούνται για το αναγκαστικό δάνειο που πήραν οι Γερμανοί στην κατοχή από την Ελλάδα. Προφανώς ο κύριος Ζουράρις για να το πει αυτό, θεωρεί κανονικό πράγμα να ξεσηκώνεις το λαό κατά της κυβέρνησης στην οποία συμμετέχει» τόνισε ο πολιτικός συντάκτης του Star,  

O Π. Μποτσαράκος υπενθύμισε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που μας εκπλήσσει ο κύριος Ζουράρις και κατέληξε στο σχόλιό του:

«Θα έλεγα ότι υπάρχει ανθολόγιο Ζουράρι, όπως όταν είπε ότι δεν έγινε και τίποτα αμα χάσουμε ένα νησί θα το ξαναπάρουμε.

Έχει πει κι άλλα αμίμητά ως υφυπουργός Παιδείας. Είχε χαρακτηρίσει με τη γνωστή ύβρη όσους  έλεγαν δικτάτορα τον Κάστρο. Έχει πει σαν υφυπουργός ότι η χώρα είναι υπό κατοχή. Έχει πει και χειρότερα, οπότε δεν ξέρω αν πρέπει να τα παίρνουμε και τόσο στα σοβαρά».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top