Την αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας προκάλεσε βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο και το οποίο περιλαμβάνει ηχητικά αποσπάσματα από συνομιλία που φέρεται να είχε ο υπουργός Υγείας, Ανδ. Ξανθός με αντιεξουσιαστές που εισέβαλαν στο γραφείο του.

«Κουκουλοφόροι και αναρχικοί συζητούν ανενόχλητοι στο γραφείο του υπουργού Υγείας κ. Ξανθού. Του δίνουν εντολές και του ζητούν το λόγο για την κατάσταση που επικρατεί στις φυλακές της χώρας. Τον ψέγουν γιατί δεν αποφυλακίζονται νωρίτερα οι τρομοκράτες... Ο κ. Ξανθός απολογείται και τους υπενθυμίζει ότι έχει υπογράψει για την αποφυλάκιση του τρομοκράτη Ξηρού», σχολίασε το Γραφείο Τύπου της Ν.Δ. με ανακοίνωσή του.

«Από την πρώτη στιγμή η κυβέρνηση επαγγέλθηκε διάλογο με τους κουκουλοφόρους και το κάνει πράξη. Άλλωστε το πρώτο νομοσχέδιο της κυβέρνησης αφορούσε εξυπηρετήσεις σε τρομοκράτες. Οι σχέσεις είναι γνωστές. Τώρα, όμως, αποκαλύπτονται», προσθέτει η Πειραιώς.

Σημειώνει τέλος ότι «για τις σχέσεις αυτές, για το άβατο των Εξαρχείων και την ανασφάλεια των πολιτών αναμένουμε την προσεχή Παρασκευή τον κ. Τσίπρα να απολογηθεί στην ερώτηση που έχει καταθέσει ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας».

Tags: