ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ troll: «Έρωτας είναι καθώς ανάμεσα στα σκέλια της…» απαγγέλλει ο Κουράκης μπροστά στον Καρανίκα!

«Πιπεράτη» ποιητική συλλογή με άφθονες σεξουαλικές αναφορές και πάλι από τον ποιητή-βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ

«‘Ένα στήθος μιας γυναίκας είναι άρθρο ενός μελλοντικού Συντάγματος» απήγγειλε από τη νέα του ποιητική συλλογή «Επί σωμάτων λέξεων»  ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος της Βουλής Τάσος Κουράκης, καταφέρνοντας να συνδυάσει την πολιτική με «ερωτισμό», ενώπιον… εκστασιασμένων» κυβερνητικών στελεχών, ανάμεσα στους οποίους και  ο Σύμβουλος Στρατηγικού Σχεδιασμού του  Μεγάρου Μαξίμου  Νίκος Καρανίκας!  Τον  τελευταίο πάντως ο φακός τον συνέλαβε να…  τρώει, σε αναμονή των  βαθυστόχαστων πλην  «ροζ» συμβολισμών.   

    

«Έρωτας είναι καθώς ανάμεσα στα σκέλια της αναρωτηθείς για κλάσμα δευτερολέπτου»  απήγγειλε επίσης από την ποιητική του συλλογή,  ανάμεσα σε άλλους τολμηρούς στίχους ο αντιπρόεδρος της Βουλής, το βράδυ της Τρίτης στον Ιανό, με τον υπουργό  Ψηφιακής Πολιτικής Νίκο  Παππά, την  υπουργό Διοικητικής Ανασυγκρότησης Όλγα Γεροβασίλη, και τον υφυπουργό Εξωτερικών Δημήτρη Μάρδα να βρίσκονται στο ακροατήριο.

 Ο αντιπρόεδρος της Βουλής συνηθίζει να σοκάρει πάντως με τις «ερωτικές » του αναφορές στα ποιήματά του, όπως με την  συλλογή του «Ιερωτικόν», με ποιήματα για το..  αιδοίο, την οποία είχε εκδώσει το 2009.

 «Ενώναμε τα αιδοία μας καταργώντας την εσοχή της και την εξοχή μου, κατακτώντας την παλινόρθωση του ανδρόγυνου όπου ο άνδρας αποκτά αιδοίο χωρίς εξοχή και η γυναίκα εσοχή με πλήρωση. Έτσι που ο άνδρας γράφεται πλέον με Άλφα κεφαλαίο και η γυναίκα με Θήτα κεφαλαίο»  γράφει στο ποίημά του «Ανδρόγυνο», από την ίδια συλλογή, ο ποιητής-βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

  Ο κ. Παππάς δεν παρέλειψε πάντως, να ζητήσει από τον αντιπρόεδρο της Βουλής να του υπογράψει το βιβλίο, ως ανάμνηση της ποιητικής βραδιάς.    

Στίχους για το … διάστημα δεν έγραψε πάντως ο Τ. Κουράκης. Ίσως  και γι’ αυτό δεν θέλησε να απαντήσει σε σχετική ερώτηση του τηλεοπτικού σταθμού «Ε»  όπως φαίνεται και στο βίντεο, που προβλήθηκε στην εκπομπή “Labiri Biri”, ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς, μετά τον θόρυβο που έγινε για  την «διαστημική πολιτική» του…  

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top