Γεμιστά χωρίς... γέμιση, φωνές και συνθήματα κατά της Φωτίου στη Θεσσαλονίκη

Δεν δέχθηκε να συναντήσει τους διαμαρτυρόμενους πολίτες η αναπληρώτρια υπουργός

Με ένα ταψί πιπεριές, χωρίς όμως γέμιση, λόγω έλλειψης... χρημάτων περίμεναν την  αναπληρώτρια υπουργό Εργασίας διαδηλωτές στην  Καλαμαριά της Θεσσαλονίκης, όπως έγραψε και χθες το star.gr.

«Θέλουμε να δώσουμε στη κυρία Φωτίου ένα δώρο  αυτά  άδω τα γεμιστά και δεν μας αφήνουν. Δεν έχουμε καμία πρόθεση να προκαλέσουμε» δήλωσε διαδηλωτής, ενώ άλλος εξήγησε ότι  «δεν μπορέσαμε  να τα γεμίσουμε γιατί δεν υπάρχουν λεφτά. Απλώς έχουμε τις πιπεριές αδειες»!

Ένας τρίτος διαδηλωτής προέβλεψε: «Και του χρόνου ούτε τις πιπεριές δεν θα μπορούμε να αγοράσουμε με τις πολιτικές που ακολουθούν».    

Η κυρία Φωτίου πήγε  στην εκδήλωση στην Καλαμαριά αλλά προτίμησε να αποφύγει τους διαδηλωτές και να περάσει από άλλη είσοδο. Η αστυνομία ανέλαβε το ρολό της απομάκρυνσής τους  και τα βρήκε σκούρα, καθώς επικράτησαν σκηνές έντασης.

«Μια οικογένεια χορταίνει με το τίποτα ,όπως είναι τα γεμιστά»  είχε δηλώσει παλαιοτέρα η Θεανώ Φωτίου, για να εξηγήσει  πως ο ελληνικός λαός θα τα καταφέρει  με τη λιτότητα. Οι διαδηλωτές δεν φάνηκαν όμως να συμφωνούν. Έκαναν μια προσπάθεια να μπουν από την άλλη είσοδο του χώρου της εκδήλωσης αλλά η αστυνομία και πάλι τους εμπόδισε. Λίγη ώρα αργότερα αποχώρησαν με συνθήματα, ακόμα και υβριστικά κατά της κυβέρνησης.

Πάντως,  η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας,  σίγουρα δεν ξέρει από λιτότητα .Θα μπορούσε κάλλιστα να γεμίσει όχι ένα αλλά πολλές…  χιλιάδες ταψιά με πιπεριές,  με τις 97.ΟΟΟ λίρες που έχει σε τράπεζα της Αγγλίας,  όπως φάνηκε από το πόθεν έσχες της. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top