Την Διεύθυνση Καθαριότητας του Δήμου της Αθήνας επισκέφθηκε τα ξημερώματα, ο πρόεδρος της ΝΔ και συζήτησε με τους εργαζόμενους τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στον κλάδο τους. Παράλληλα, έστειλε τις ευχές του για "Καλά Χριστούγεννα" και για ένα ευτυχισμένο 2017!

 «Οι εργαζόμενοι του Δήμου της Αθήνας κρατούν καθαρή την πόλη αυτές τις άγιες μέρες και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Αλλά πέρα από τα συγχαρητήρια, τους αξίζει και η έμπρακτη υποστήριξη της Πολιτείας σε όλα τα επίπεδα. Ώστε να μπορούν να επιτελούν την αποστολή τους με ασφάλεια και χωρίς να κινδυνεύει η υγεία τους» δήλωσε μεταξύ άλλων ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μετά την επίσκεψή του και πρόσθεσε:
 
«Είχα την ευκαιρία συνομιλώντας με τους εργαζομένους, να διαπιστώσω ότι ένα εξαιρετικά περίπλοκο και δαιδαλώδες θεσμικό πλαίσιο όσον αφορά στις προμήθειες, δεν επιτρέπει στους Δήμους να προμηθεύονται με την απαραίτητη ταχύτητα τα απολύτως βασικά, όσον αφορά στον εξοπλισμό ασφάλειας, που χρειάζονται οι εργαζόμενοι για να μπορούν να κάνουν σωστά τη δουλειά τους. Αυτές είναι κάποιες από τις θεσμικές ατέλειες, οι οποίες πρέπει να διορθωθούν, έτσι ώστε το σύστημα της διαχείρισης των απορριμμάτων να δουλεύει προς όφελος όλων»

Τέλος, ευχήθηκε σε όλες και όλους Χρόνια Πολλά λέγοντας: «Καλά Χριστούγεννα! Να έχουμε ένα καλό και ευτυχισμένο 2017 και πάντα αυτές τις άγιες μέρες χαράς, ευτυχίας και γαλήνης να μην ξεχνάμε αυτούς που έχουν περισσότερη ανάγκη την υποστήριξή μας και την αγάπη μας. Χρόνια Πολλά, Καλά Χριστούγεννα και Καλή Χρονιά σε όλες και σε όλους».

Tags: