Πυροβολισμοί σε δημοτικό σχολείο στην Καλιφόρνια - 3 νεκροί

Περισσότεροι από 100 αστυνομικοί συμμετέχουν στις έρευνες - Νέα Ενημέρωση 23:48

Πυροβολισμοί σε δημοτικό σχολείο στην Καλιφόρνια

Ασταμάτητα τα περιστατικά πυροβολισμών στα σχολεία των ΗΠΑ. Στο επίκεντρο, αυτή τη φορά, ένα δημοτικό σχολείο στην Καλιφόρνια, στο οποίο σημειώθηκαν πυροβολισμοί.

Σύμφωνα με το Sputnik, που επικαλείται τοπικά ΜΜΕ και πληροφορίες από το γραφείο του σερίφη, το περιστατικό συνέβη στο  δημοτικό σχολείο Rancho Tehama του Corning. Όπως αναφέρει η τοπική αστυνομία, οι νεκροί είναι 3, ανάμεσα στους οποίους και ο δράστης. Οι αστυνομικοί τον σκότωσαν κατά τη διάρκεια ανταλλαγής πυροβολισμών. Για το περιστατικό δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα ακόμα πληροφορίες ούτε για τον ίδιο τον δράστη και τα κίνητρά του ούτε για τα υπόλοιπα θύματα.

Αρκετά παιδιά μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία με ελικόπτερα, το σχολείο εκκενώθηκε και περισσότεροι από 100 αστυνομικοί συμμετέχουν στις έρευνες, που εκτυλίσσονται σε 5 διαφορετικά σημεία.

Όπως αναφέρει το Sputnik, το περιστατικό ξεκίνησε σε ένα σπίτι κι έπειτα μεταφέρθηκε στο σχολείο.

Ο αναπληρωτής σερίφης της κομητείας Φιλ Τζόνστον δήλωσε σε τοπικά μέσα ενημέρωσης πως ο δράστης ήταν οπλισμένος με ένα ημιαυτόματο τoυφέκι και δύο περίστροφα.

Σύμφωνα με το CBS News, ο τοπικός σερίφης είπε τα εξής: «Το περιστατικό ξεκίνησε στην περιοχή Rancho Tehama. Είχε ως αποτέλεσμα να υπάρχουν θύματα και πολλοί πυροβολισμοί στο σχολείο. Γνωρίζω πως πολλοί μαθητές έχουν μεταφερθεί σε νοσοκομεία. Όλοι οι μαθητές έχουν μεταφερθεί σε ασφαλή τοποθεσία. Είναι μια πολύ στενάχωρη μέρα για εμάς στην κομητεία Tehama, πραγματικά».

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top