«Αυτή η φώτο θα πυροδοτήσει τρίτο παγκόσμιο»-Η Μελάνια πιάνει το πόδι του Μακρόν και το Ίντερνετ παίρνει φωτιά

Το στιγμιότυπο που έχει προκαλέσει σάλο και η αλήθεια πίσω απ΄αυτό

Η Μελάνια πιάνει το πόδι του Μακρόν

Πλούσιο είναι το «υλικό» που άφησε η επίσκεψη του Ντόναλντ Τραμπ και της Μελάνια στη Γαλλία.

Όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει, το προεδρικό ζεύγος των ΗΠΑ, επισκέφτηκε προ ημερών την Πόλη του Φωτός, προκειμένου να δώσουν «το παρών» στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της ημέρας της Βαστίλλης.

Μετά τα κομπλιμέντα του Ντόναλντ Τραμπ στη Μπριζίτ Τρονιέ (θυμίζουμε πως την κοίταξε με θαυμασμό και της είπε «είσαι σε πολύ καλή φόρμα») αλλά και το «κάρφωμα» του Μακρόν στη Μελάνια Τραμπ, άλλη μια «ιστορία» από την επεισοδιακή αυτή επίσκεψη είδε το φως της δημοσιότητας, αυτή τη φορά μέσω… Twitter.

Όπως θα δείτε και στο στιγμιότυπο που κάνει το γύρο του κόσμου, έχοντας προκαλέσει σάλο στη Γαλλία, η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, εμφανίζεται να πιάνει το πόδι του Εμανουέλ Μακρόν, κατά την διάρκεια του κοινού τους δείπνου στο πολυτελές εστιατόριο Ιούλιος Βερν, στον δεύτερο όροφο του Πύργου του Αϊφελ.

Απέναντι τους, κάθονται η Μπριζίτ Μακρόν με τον Ντόναλντ Τραμπ, οι οποίοι κοιτούν τον φωτογραφικό φακό.

Αν και η φώτο με την πρώτη ματιά φαίνεται πραγματική, αν παρατηρήσει κανείς καλύτερα, θα διαπιστώσει πως είναι «fake» και προϊόν φωτομοντάζ, καθώς η Μελάνια εκείνη την μέρα δεν φορούσε βραχιόλι.

Βέβαια πολλοί χρήστες του Twitter επωφελήθηκαν της ευκαιρίας και έσπασαν πλάκα με το στιγμιότυπο, λέγοντας πως η εν λόγω φώτο, θα μπορούσε να πυροδοτήσει τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο αν την δει ο Τραμπ.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top