ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ! Παιδί πνίγεται μέσα σε πισίνα και κανείς δεν το βοηθά

Δεκάδες ήταν μέσα στην πισίνα, αλλά το άφησαν αβοήθητο

Σοκ προκαλεί ένα βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου και δείχνει ένα αγοράκι να πνίγεται αβοήθητο μέσα σε πισίνα στη Φινλανδία, χωρίς κανείς από τους λουόμενους να σπεύδει να το σώσει.

Από την πρώτη στιγμή το παιδί προσπαθούσε να παραμείνει στην επιφάνεια της πισίνας και πάλευε με το νερό για να κρατήσει το κεφαλάκι του στην επιφάνεια. Μάλιστα ένας άνδρας την στιγμή εκείνη που το αγοράκι παλεύει για τη ζωή του περνά από μπροστά του και αδιαφορεί τελείως, ίσως γιατί νόμιζε ότι  έπαιζε.

Το άτυχο αγόρι φαίνεται στο βίντεο να απλώνει το χέρι του προς μια γυναίκα, αλλά ούτε κι εκείνη κάνει κάτι για να τον βοηθήσει.

Μετά από περίπου ένα λεπτό το παιδί σταματά να κινείται και το κορμάκι του επιπλέει στο νερό. Και πάλι όμως κανείς από τους δεκάδες λουόμενους δεν πάει προς το μέρος του για να διαπιστώσει αν όλα είναι καλά.

Όπως έγινε γνωστό το αγοράκι έμεινε κάτω από το νερό για 36 δευτερόλεπτα. Για καλή του τύχη, μέσα σε όλο αυτόν τον κόσμο βρέθηκε μια γυναίκα που βούτηξε για να το σώσει και κατάφερε να το επαναφέρει αφού του έδωσε το φιλί της ζωής. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top