Χρήστης του Facebook πoστάρει βίντεο την ώρα που κάνει σεξ- Αποκαλεί την παρτενέρ του "φάλαινα" και "τέρας 130 κιλών"

Η ανάρτησή του έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Χρήστης του Facebook πόσταρε βίντεο την ώρα που κάνει σεξ

Έχει χαθεί το μέτρο τελευταία με τις ανάρμοστες αναρτήσεις στο Facebook να κυριαρχούν. Μετά τα βίντεο με τις ζωντανές αναμεταδόσεις βιασμών και αυτοκτονιών, που έχουν δει το φως της δημοσιότητας τελευταία, ένα νέο κρούσμα ήρθε στο προσκήνιο.

Συγκεκριμένα, ένας άντρας φαίνεται να κάνει σεξ με μια γυναίκα, όσο τους καταγράφει η κάμερα.

Δεν είναι γνωστό αν η γυναίκα έχει δώσει τη συγκατάθεσή της για τη βιντεοσκόπηση ή τη δημοσίευση του εν λόγω βίντεο, αν και μάλλον δεν έχει ιδέα.

Στο βίντεο, τα επίμαχα σημεία είναι καλυμμένα με «μαύρο», επομένως δεν υπάρχει περιορισμός και μπορεί να δημοσιευθεί ελεύθερα στο διαδίκτυο. Το θέμα, όμως, δεν είναι μόνο αυτό, αλλά τα ρατσιστικά σχόλια του συγκεκριμένου χρήστη στη λεζάντα του βίντεο, στα οποία αποκαλεί την κοπέλα «τέρας» και «φάλαινα», ενώ λέει ότι ζυγίζει 130 κιλά.

Πολλοί χρήστες του διαδικτύου έσπευσαν να σχολιάσουν, είτε κοροϊδεύοντάς τον για την επιλογή του είτε επιβραβεύοντάς τον. Κάποιοι, μάλιστα, ρώτησαν –άκουσον άκουσον!- αν υπάρχουν άλλες φωτογραφίες από τη συνεύρεσή του μαζί της κι εκείνος με χαρά δημοσίευσε ακόμα μία.

Δεν έλειψαν, όμως, και μερικοί που κατέκριναν τη στάση του, χαρακτηρίζοντάς τον μισογύνη και ρατσιστή.

Το θέμα του «κυρίου» αυτού έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου κι έχει λάβει μεγάλες διαστάσεις. Το ίδιο το Facebook, παρ’ όλ’ αυτά, δεν έχει τοποθετηθεί, μέχρι στιγμής.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top