ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ:Πρώην αξιωματούχος της τουρκικής αντιτρομοκρατικής αποκαλύπτει τις υπόγειες σχέσεις Ερντογάν-ISIS

Τον αποκαλεί "στυγνό δικτάτορα"

Πρώην υψηλόβαθμος αξιωματούχος της τουρκικής αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας μιλά αποκλειστικά στο Star και αποκαλύπτει τις υπόγειες  σχέσεις του Ταγίπ Ερντογάν με τους τρομοκράτες του ISIS. Ο Αχμέτ Γιαϊλά υποστηρίζει ότι σε ότι αφορά στην Ελλάδα, ο Ερντογάν λειτουργεί ο όπως ο Χίτλερ. 

Αναλυτικότερα… 

Στυγνό δικτάτορα αποκαλεί τον Ερντογάν, ο Αχμέτ Γιαϊλά, ο άνθρωπος που μέχρι πρότινος είχε αφιερώσει την ζωή του στις τουρκικές μυστικές υπηρεσίες. Ο Επίκουρος καθηγητής Εγκληματολογίας στο Πανεπιστήμιο Τζορτζ Μέισον των ΗΠΑ λέει πώς ο Τούρκος πρόεδρος χρησιμοποιεί την Ελλάδα για να κερδίσει στο δημοψήφισμα .

«Ο Ερντογάν όπως και ο Χίτλερ χρησιμοποιεί τους εχθρούς του. Πρέπει να δείξει στους εχθρούς του για να κερδίσει την υποστήριξη μέσα στη χώρα. Βασικά χρησιμοποιεί τα προβλήματα του παρελθόντος με την Ελλάδα προς όφελος του», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε «Δεν ενδιαφέρεται για τον τουρκικό λαό. Δεν ενδιαφέρεται για την Τουρκία. Το άρθρο που περνά είναι για να σώσει εκείνον και την οικογένεια του από το διωγμό».

Ο Ερντογάν όπως λέει, είναι αποφασισμένος να τιμωρήσει  την Ευρώπη, με όπλο του το Ισλαμικό Κράτος .

«Ο τούρκος πρόεδρος είπε πως οι Ευρωπαίοι φοιτητές δεν μπορούν να περπατούν ασφαλείς σε καμία πόλη. Αυτό που εννοούσε είναι πως θα αφήσω τους μαχητές του ISIS ελεύθερους στην Ευρώπη για να πραγματοποιήσουν επιθέσεις στην γηραιά ήπειρο, κάτι που ήδη συμβαίνει», πρόσθεσε.

Ο Αχμέτ Γιαϊλά, το 2016  εργαζόταν  ως επικεφαλής δημόσιας τάξης και  όπως αποκαλύπτει, ο ίδιος ο Ερντογάν είχε δώσει εντολή να μην πειράξουν ούτε μία τρίχα από τους τζιχαντιστές. 

«Μας ζητήθηκε να προστατέψουμε τον Καλίντ Αλ Μπαγκντάντι. Μεταφέρθηκε στην Σανλιούρφα σε μυστικό νοσοκομείο και οι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες πλήρωσαν τον λογαριασμό του», αποκάλυψε. 

Μπλεγμένη με το ISIS φαίνεται να είναι όλη η οικογένεια Ερντογάν. Σύμφωνα με τον πρώην τούρκο αξιωματούχο, ο γαμπρός και ο γιος του τούρκου προέδρου είναι οι υπουργοί Πετρελαίου του ISIS.

«Ο γαμπρός του Ερντογάν, Μπεράτ Αλμπαϊράκ   που είναι ο υπουργός ενέργειας στην Τουρκία έχει μία εταιρία που λέγεται «power trans». Υπήρξαν κατηγορίες στα ΜΜΕ  ότι η εταιρία power trans μεταφέρει και πουλά το πετρέλαιο του ISIS. Τα πλοία του Μπιλάλ (γιου του Ερντογάν) μετέφεραν και πουλούσαν το πετρέλαιο σε διάφορες χώρες στον κόσμο», πρόσθεσε .

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top