Απαγορευμένα τα ριάλιτι γνωριμιών στην Τουρκία με εντολή... Ερντογάν!

Με όλους τα βάζει ο "Σουλτάνος" για να κερδίσει στο δημοψήφισμα

Ασφυξία στην Ευρώπη θέλει να προκαλέσει ο Ταγιπ Ερντογάν στην τελική ευθεία για το δημοψήφισμα που θα τον μετατρέψει σε παντοδύναμο Σουλτάνο.

Μετά την Γερμανία και τη Ολλανδία, τώρα τα βάζει και με τη Βουλγαρία όπου ζουν 60.000 τούρκοι που ψηφίζουν στην Τουρκία. Οι υπουργοί του θέλουν να τους πείσουν να πουν 'ναι' στο τουρκικό δημοψήφισμα αλλά και να ψηφίσουν το κόμμα της τουρκικής μειονότητας στις βουλγαρικές εκλογές στις 26 Μαρτίου.

Αυτό έχει εξοργίσει τη Σόφια...Η Τουρκία θέλει να κάνει το θύμα, λέει το Βερολίνο

Ο Ερντογάν σήμερα υποσχέθηκε ξανά, από το Τσανάκαλε, να επαναφέρει τη θανατική ποινή.

Στο ίδιο πλαίσιο, άρχισε με τυμπανοκρουσίες και η έναρξη της κατασκευής για τη μεγαλύτερη κρεμαστή γέφυρα του κόσμου, μήκους 3,7 χλμ στο Βόσπορο. Στη Φρανκφούρτη πάντως χιλιάδες κούρδοι διαδήλωσαν κατά του Ερντογάν και του δημοψηφίσματος...

Τα παντρολογήματα και τα τσιφτετέλια προς κατάκτηση των αρσενικών παικτών .. κομμένα. Ο Ταγιπ Ερντογαν έβγαλε κόκκινη κάρτα στα τουρκικά ριάλιτι γνωριμιών, διότι βλάπτουν την οικογένεια...Το είπε και επίσημα ο αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης

Οι ρομαντικές ιστορίες αγάπης ακόμη κι αν καταλήγουν σε γάμο δε συγκινούν την σκληρή καρδιά της τουρκικής εξουσίας.

Σημασία έχουν οι μουσουλμανικές αξίες

Οι μοναχικές ψυχές που έψαχναν ραντεβού στα τυφλά , τα έβαψαν μαύρα. Το ίδιο και η γοητευτική προξενήτρα του ριάλιτι που θα μείνει άνεργη..

Ο Ερντογάν λέει ότι πάνω από 120.000 τηλεθεατές κατήγγειλαν τις εκπομπές αυτές που όμως έχουν υψηλή τηλεθέαση και αφοσιωμένο κοινό.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top