Η νικήτρια των Ιταλικών Καλλιστείων σημαδεύτηκε για πάντα, αφού ο πρώην φίλος της πέταξε οξύ στο πρόσωπό της.

Η Μις Ιταλία 2007, Τζέσσικα Νοτάρο, «λούστηκε» με οξύ την ώρα που έφευγε από το σπίτι της στο Ρίμινι της Ιταλίας.

Η άτυχη κοπέλα απέκτησε βαθιά εγκαύματα στο πρόσωπο και τα πόδια της, όπως και σοβαρά τραύματα στον γοφό και το πόδι της.

Η 28χρονη μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο, σε ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση. Οι γιατροί πάλεψαν σκληρά για να σώσουν τη ζωή της. H κατάστασή της έχει, πλέον, σταθεροποιηθεί.

Ο πρώην της, Χόρχε Έντσον Ταβάρες, 29 ετών, συνελήφθη λίγο αργότερα.

Η Νοτάρο μίλησε στη La Stampa μέσα από το νοσοκομείο. "Είμαι καλά. Είμαι ακόμα ζωντανή και ήρεμη", είπε, αν και κινδύνευσε να χάσει το ένα της μάτι. 

Το κορίτσι θα χρειαστεί εξαιρετικά μεγάλο αριθμό πλαστικών επεμβάσεων για να επανέλθει.

Το Χρονικό ενός Χωρισμού

Το ζευγάρι γνωρίστηκε όταν δούλευε μαζί σε ένα ενυδρείο στο Ρίμινι. Η Νοτάρο, μάλιστα, ήταν εκπαιδεύτρια δελφινιών.

Ο Ταβάρες αρνείται τις κατηγορίες και ισχυρίζεται ότι έχει άλλοθι, σύμφωνα με πληροφορίες της αστυνομίας.  Όπως γράφει και η La Stampa, η Νοτάρο τον είχε κατηγορήσει για παρενόχληση, μετά τον χωρισμό τους το καλοκαίρι. Ζήτησε, μάλιστα, από τις Αρχές να την προστατέψουν από τον βίαιο πρώην σύντροφό της, καθώς εκείνος την απειλούσε ότι η βία θα κερδίσει την ομορφιά της και την ακολουθούσε σε κάθε της βήμα.

Μιλώντας στην εφημερίδα Standard, μια από τις διοργανώτριες των Ιταλικών Καλλιστείων, η Πατρίτσια Μιριλιάνι, δήλωσε κατηγορηματικά ότι δεν υπάρχει χειρότερο έγκλημα από το να διαγράφεις το πρόσωπο κάποιου, με στόχο να διαγράψεις παράλληλα την ταυτότητα, την ομορφιά και το χαμόγελό του.

 

 

Tags: