Θάνατος 44χρονης: Η μαρτυρία κυνηγού που αλλάζει τα δεδομένα – Τι λέει για το αυτοκίνητό της

«Μέχρι τις 16:00 δεν υπήρχε αμάξι στην παραλία»

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση του θανάτου της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη, η οποία βρέθηκε νεκρή στο αυτοκίνητό της, στη θέση Μυρτιά στη λίμνη Τριχωνίδα.

Αν και η πρώτη ιατροδικαστική εκτίμηση ήταν πως επρόκειτο για αυτοχειρία, όλα τα δεδομένα παραμένουν ανοιχτά καθώς oι Aρχές βρίσκονται εν αναμονεί των τοξικολογικών εξετάσεων, με την οικογένεια της 44χρονης να επιμένει πως δεν πρόκειται για αυτοκτονία αλλά για δολοφονία.

Την ίδια στιγμή, μια μαρτυρία κυνηγού της περιοχής στον δημοσιογράφο Νίκο Αγγελόπουλο και στο sinidisi.gr, έρχεται να ανατρέψει όλα τα δεδομένα στην υπόθεση-γρίφο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Θάνατος 44χρονης: Διαταγή άρσης απορρήτου σε 4 τηλέφωνα – Αυτοψία στο σημείο όπου βρέθηκε νεκρή

Φωτογραφίες - σοκ από το αυτοκίνητο που βρήκε φρικτό θάνατο η 44χρονη μητέρα

Νέο βίντεο ντοκουμέντο! Τα τελευταία χιλιόμετρα της 44χρονης πριν τον θάνατο

Όπως θα δείτε και στο video, η εκπομπή «Tatiana Live», αξιοποιώντας τα video που έχει στη διάθεση της από τις κάμερες των κυκλωμάτων ασφαλείας, υπολόγισε τον χρόνο που χρειάστηκε η Ειρήνη προκειμένου να πάει από το Παναιτώλιο στη θέση Βαρειά.

Συνολικά, η 44χρονη χρειάστηκε 16 λεπτά για να διανύσει την απόσταση αυτή των 14,5 χιλιομέτρων, και η μέση ταχύτητα που είχε ήταν 56 χιλιόμετρα ανά ώρα.

Βάσει των διαδρομών, στις 14:45 θα έπρεπε να είναι ήδη στη παραλία αν είχε πάει κατευθείαν (αλλά και της ώρας που έχει καταγραφεί στο video από τις κάμερες ασφαλείας), η Ειρήνη θα έπρεπε να είχε φτάσει στη θέση όπου βρέθηκε νεκρή στις 14:45 το αργότερο.

Εδώ έρχεται η μαρτυρία του κυνηγού να ανατρέψει τα δεδομένα:

 

Σύμφωνα με το sinisidi.gr, από τις τις 15:30 έως τις 16:00 το μεσημέρι στο σημείο αυτό υπήρχε κυνηγός που περίμενε φίλο του για να ξεκινήσει το κυνήγι. Ο φίλος του ήρθε και τον πήρε με το αυτοκίνητο περίπου στις 16:00 και όλο αυτό το διάστημα στο σημείο εκείνο δεν υπήρχε το αυτοκίνητο της Ειρήνης Λαγούδη.

Αυτό «μαρτυρά» πως η άτυχη γυναίκα ίσως να οδηγήθηκε στο σημείο αρκετή ώρα αργότερα, εγείροντας νέα ερωτήματα για το αν υπήρξε στάση σε άλλη περιοχή ή αν δέχθηκε κάποιο τηλεφώνημα που άλλαξε προς στιγμήν τον τελικό προορισμό.

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί, ότι σύμφωνα πάντα με την μαρτυρία του κυνηγού, το αυτοκίνητο εθεάθη την επόμενη μέρα το μεσημέρι (Κυριακή) τόσο από τον ίδιο όσο και από φίλους του κυνηγούς.

Μάλιστα, ο νεαρός κυνηγός πλησίασε όπως αποκάλυψε σε απόσταση αναπνοής από το αυτοκίνητο (περίπου 10 μέτρα) χωρίς ωστόσο να διακρίνει αν υπήρχε μέσα κάποιος ή κάποιοι καθώς τα τζάμια ήταν θολά (από τη φωτιά όπως αποδείχθηκε αργότερα).

Όπως πάντως με βεβαιότητα τόνισε στο sinidisi.gr, το μοιραίο αυτοκίνητο δεν το είχε ξαναδεί στο εν λόγω σημείο, από το οποίο περνά καθημερινά λόγω της ενασχόλησής του με το κυνήγι, ενώ γνωρίζει την περιοχή με κλειστά μάτια.

Πολλές φορές μάλιστα στο σημείο έχει δει αυτοκίνητα, αλλά όχι το αυτοκίνητο της Ειρήνης.

 

Video από "Tatiana Live"

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top