Ημαθία: Γυρίσματα videoclip με δεκάδες Ρομά εν μέσω lockdown

Συναγερμός στις αρχές της περιοχής

Απίστευτες εικόνες μας έρχονται από την Αλεξάνδρεια Ημαθίας, όταν δεκάδες Ρομά έκλεισαν δρόμο της περιοχής για τις ανάγκες γυρίσματος videoclip. 

Κορωνοϊός: Πάρτι χλιδής στο Ντουμπάι με ελληνικό χρώμα

Με έναν γρήγορο μέτρημα ο αριθμός των ατόμων που ήταν καλεσμένοι στα γυρίσματα videoclip ξεπέρασε τους 80. Όλοι φέρονται να ήταν Ρομά που ζουν στον οικισμό του Αγίου Γεωργίου στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας. Έκλεισαν τον δρόμο και ο ένας αγκαλιά με τον άλλον, χωρίς φυσικά μάσκες, χόρεψαν και τραγούδησαν, αδιαφορώντας για την πανδημία.

Οι εικόνες που εκτυλίχθηκαν στις 8 του μήνα έχουν προκαλέσει τεράστια ανησυχία και έχουν σημάνει συναγερμό στις αρμόδιες αρχές. Μάλιστα, για τις ανάγκες του videoclip χρησιμοποιήθηκαν όπλα, ενώ στήθηκε και αυτοσχέδιος αγώνας ταχύτητας με πανάκριβα αυτοκίνητα.

Η ασφάλεια της Αλεξάνδρειας έχει ήδη σχηματίσει δικογραφία, οι δράστες έχουν ταυτοποιηθεί, ενώ αναζητείται ο διοργανωτής της εκδήλωσης.

Εκτός ελέγχου στη Χαλκίδα – Πρόστιμα στην Κρήτη

Χθες βράδυ οι αστυνομικοί στη Χλκίδα δέχονταν τη μια καταγγελία πίσω από την άλλη για κορωνο-πάρτι σε σπίτια της πόλης, ταυτόχρονα στήθηκε γάμος Ρομά με δεκάδες άτομα στα Ψαχνά, ενώ μπαρ σέρβιρε ανενόχλητο ποτά στη Νέα Αρτάκη .

Και την Κρήτη κάποιοι ξεθάρρεψαν νωρίτερα και μαζεύτηκαν σε καφέ-μπαρ των Χανίων για να γιορτάσουν το χαμηλό ιδικό  φορτίο της περιοχής. Στο Ηράκλειο η δυνατή μουσική οδήγησε τους αστυνομικούς σε μυστικό πάρτι που είχε στηθεί, ενώ έπεσαν συνολικά πρόστιμα 8.000 ευρώ.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων Σαββατοκύριακου του Star.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top