Κινηματογραφικές πρεμιέρες, πασχαλινές εκδηλώσεις και θεατρικά έργα που ξεχωρίζουν θα βρείτε στον οδηγό ψυχαγωγίας του Star. 

Συγκίνηση και καθηλωτικές ερμηνείες έχει το έργο του Άρθουρ Μίλερ, «Ήταν όλοι τους παιδιά μου» που ανεβαίνει στο θέατρο «Εμπορικόν». Μια πλούσια οικογένεια χάνει τον γιο της, μπλέκεται σε ένα μεγάλο σκάνδαλο με πολύ αίμα και συνεχίζει να ζει ευτυχισμένη στη μεταπολεμική Αμερική. Όλα αλλάζουν όταν έρχεται η θεία δίκη… Δείτε ΕΔΩ περισσότερα.

Στο πνεύμα του Πάσχα μας βάζει το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος με τις Ημέρες Λατρευτικής Μουσικής. Μέχρι τις 9 Απριλίου, η Εναλλακτική Σκηνή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής παρουσιάζει συναυλίες, παραστάσεις μουσικού θεάτρου και performances που είναι αφιερωμένες στα «Ανθρώπινα και Θεία Πάθη». Δείτε ΕΔΩ περισσότερα.

Σάτιρα και δράμα συνδυάζει το φιλμ με τίτλο  "ο επιφανής πολίτης" που έκανε πρεμιέρα στα σινεμά. Στην αργεντίνικη κωμωδία ένας συγγραφέας κερδίζει το νόμπελ λογοτεχνίας και αποφασίζει μετά από 40 χρόνια να επιστρέψει στην πατρίδα του, η οποία όμως είναι γεμάτη εκπλήξεις! Σκηνοθεσία Γκαστόν Ντιπράτ, Μαριάνο Κον με τους: Όσκαρ Μαρτίνεζ, Ντάντι Μπριέβα, Νόρα Νάβας.

Τα αγαπημένα στρουμφάκια επιστρέφουν στη μεγάλη οθόνη! Αυτή τη φορά τα μπλε μικρά πλασματάκια με αρχηγό την Στρουμφίτα πρέπει να διασχίσουν το απαγορευμένο δάσος και να βρουν το... χαμένο χωριό που κρύβει ένα μεγάλο μυστικό, πριν τους πιάσει ο κακός Δρακουμέλ!  Σκηνοθεσία Χαλ Άσμπουρ. 

Πασχαλινά bazaar για καλό σκοπό διοργανώνονται σε όλη την Αθήνα. «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στο Σύνταγμα, η «Γέφυρα Ζωής» στο Αιγάλεω και τον Ταύρο, η Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών «Πόρτα Ανοιχτή» στην Αργυρούπολη, το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα στον Πειραιά και άλλοι σύλλογοι και οργανισμοί πωλούν λαμπάδες, δώρα και γλυκά, διοργανώνοντας γιορτές αγάπης με μουσική, παιχνίδια και εργαστήρια δημιουργικά! Δείτε ΕΔΩ περισσότερα 

Ό,τι και αν επιλέξετε να περάσετε υπέροχα!

Επιμέλεια – παρουσίαση: Άννα Σταματιάδου (astamatiadou@star.gr)

Tags: