Ξεχωριστή έκθεση από 16 απόφοιτους της σχολής Καλών Τεχνών

Στην αίθουσα Τέχνης Αγκάθι-Κartάλος στην πλατεία Αμερικής

Η Αίθουσα Τέχνης Αγκάθι-Κartάλος και το Ά' Εργαστήριο Ζωγραφικής της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών ενώνουν τις δυνάμεις τους! Οι 16 απόφοιτοι του Εργαστηρίου εκθέτουν τα πρωτότυπα έργα τους και εντυπωσιάζουν…

Στο κέντρο της Αθήνας, ανάμεσα στα τσιμεντένια κτίρια, ένας καλλιτεχνικός "παράδεισος" δίνει… χρώμα και ζωή στην πόλη!

16 καλλιτέχνες, που μόλις αποφοίτησαν το 2016, από την Σχολή Καλών Τεχνών, καταθέτουν την ψυχή τους και δίνουν το στίγμα τους με σύγχρονα έργα!

"Βλέπουμε διαφορετικές προσεγγίσεις, διαφορετικούς τρόπους και αυτή η πολυμορφία είναι κάτι που και μας ενδιαφέρει! Προσπαθούμε ο κάθε σπουδαστής να διαμορφώσει το δικό του προσωπικό ιδίωμα", δήλωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ο πρώην αντιπρύτανης της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών, και Υπεύθυνος Α΄Εργαστηρίου Ζωγραφικής Α.Σ.Κ.Τ, Άγγελος Αντωνόπουλος.

"Όλοι δείχνουμε ένα δείγμα δουλειάς! Είναι πολύ ωραία η σύνθεση και η ευκαιρία που μας δόθηκε", δήλωσε η Δέσποινα Βαρβέρη, μια από τις αποφοίτους της Α.Σ.Κ.Τ που συμμετέχουν στην έκθεση.

Από το 1976 εκατοντάδες καλλιτέχνες πέρασαν από την Αίθουσα Τέχνης Αγκάθι-Κartάλος!Στο νεοκλασικό κτίριο της πλατείας Αμερικής, έργα από το παρελθόν, συναντούν παρόν και μέλλον και όλα μαζί γράφουν την ιστορία της τέχνης.

"Στην προκειμένη περίπτωση βλέπουμε βίντεο αρτ και άλλα έργα! Είναι μια εικαστική απόλαυση! Οι περισσότεροι από αυτούς προτείνουν κάτι και καταφέρνουν να μας εκπλήξουν", δήλωσε ο ιδιοκτήτης αίθουσας τέχνης "ΑΓΚΑΘΙ", Γιώργος Καρτάλος.

Σύμφωνα με τον καθηγητή της Α.Σ.Κ.Τ, κύριο Αντωνόπουλο, "το ταλέντο δεν σταματάει ποτέ, η ζωή δεν σταματάει και πρέπει να έχουμε αισιοδοξία παρόλο που ζούμε μέρες πολύ δύσκολες ".

Μέχρι τις 25 Φεβρουαρίου το φιλότεχνο κοινό μπορεί να θαυμάσει από κοντά τα έργα και το ταλέντο των νέων δημιουργών!

Πληροφορίες

Που: Αίθουσα Τέχνης «αγκάθι – Κartάλος», Μηθύμνης 12 & Επτανήσου, Πλατεία Αμερικής, Αθήνα - Τηλ: 210 8640250 ΦΑΞ: 210 8657 909

Πότε: Μέχρι τις 25 Φεβρουαρίου 2017!

Δείτε σχετικό ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top