Ο Μανώλης Μητσιάς αποχαιρετά τον Κηλαηδόνη: Θα μου λείψει πάρα πολύ! Όλη μου η νιότη είναι σημαδεμένη από τον Λουκιανό

Τους δύο άνδρες συνέδεε βαθιά φιλία

Ο Μανώλης Μητσιάς αποχαιρετά τον Κηλαηδόνη

Υπάρχουν μερικά στερνά αντίο που δε θες να τα πεις…και που ποτέ δε θα επιτρέψεις στον εαυτό σου να τα πει! Γιατί οι άνθρωποι τελικά δε φεύγουν. Μπορεί να πεθαίνουν αλλά δε φεύγουν όσο ζουν μέσα στις μνήμες αυτών που τους αγάπησαν.

Μια τέτοια περίπτωση είναι ο Μανώλης Μητσιάς και ο Λουκιανός Κηλαηδόνης. Ο σπουδαίος μουσικοσυνθέτης Κηλαηδόνης μπορεί να έφυγε αλλά για τον τεράστιο ερμηνευτή Μητσιά αυτό δεν πρόκειται ποτέ αλλοιώσει την αγάπη που νοιώθει για εκείνον.

Άλλωστε εκείνος τον καθιέρωσε δισκογραφικά. Οι δύο άνδρες δεν ήταν μόνο φίλοι…ήταν οικογένεια!

Ο Μανώλης Μητσιάς μιλά στο star.gr για τον φίλο του Λουκιανό Κηλαηδόνη

«Ο Λουκιανός ήταν από τα πιο αγαπημένα μου πρόσωπα στην Ελλάδα. Ήταν φίλος μου, ήτανε άνθρωπος με τον οποίο έκανα παρέα. Με καθιέρωσε στην ελληνική δισκογραφία σαν τραγουδιστή. Με σημάδεψε με τα τραγούδια του. Η νεολαία και ο ελληνικός λαός μας αγάπησε με τα τραγούδια του Λουκιανού. Δεν έχω λόγια να εκφραστώ, θα μου λείψει πάρα  πάρα πολύ, πάρα πολύ».

Η φωνή του σπουδαίου ερμηνευτή κομπιάζει…πως άλλωστε να μιλάς για κάποιον που έχασες τόσο πρόσφατα, θέλει κουράγιο. Στην επισήμανσή μας πως για εκείνον ο Κηλαηδόνης ήταν οικογένεια ο Μανώλης Μητσιάς αυτόματα απαντά «ε βέβαια, ήμασταν παρέα, ήμασταν φίλοι.

Μαζί ξεκινήσαμε την καριέρα μας. Δεν έχω λόγια να εκφραστώ. Ο, τι και να πω για τον Λουκιανό θα είναι λίγο.

 

Ήταν ένας συνθέτης που είχε το δικό του χρώμα, δικό του ύφος, ελληνικότατο. Τα τραγούδια του τα αγάπησε ο ελληνικός λαός, όχι μόνο αυτά που είπα εγώ. Μη ξεχνάμε τα «Μικροαστικά» που ήταν ένας καταπληκτικός δίσκος του Λουκιανού. Είχε το δικό του χρώμα.

Τι να πω, ο Λουκιανός υπήρξε πολύ μεγάλος. Πάντα θα με συνοδεύει, θα με κυνηγάει σε όλη μου τη ζωή, ευχάριστα βέβαια με τα τραγούδια του.

Κρίμα που έφυγε νέος, πολύ νέος. Μπορούσε να δώσει και άλλα πράγματα. Να είναι καλά εκεί που θα πάει γιατί υπήρξε πολύ καλός σαν άνθρωπος, με απίστευτο χιούμορ ο Λουκιανός, πολύ καλός συνθέτης. Δεν υπάρχουν άλλα λόγια να πω για τον Λουκιανό. Ολη μου η νιότη είναι σημαδεμένη από τον Λουκιανό» είπε τέλος ο Μανώλης Μητσιάς.

 

Της Ισμήνης Λέντζου 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top