Φαντάσματα… υπάρχουν! ΔΕΙΤΕ τις φώτο που θα σας προκαλέσουν ανατριχίλα

Παρέα φίλων πόζαρε για φώτο στο Facebook και από πίσω υπήρχε paranormal activity

Φαντάσματα… υπάρχουν! ΔΕΙΤΕ τις φώτο που θα σας προκαλέσουν ανατριχίλα

​Σε περίπτωση που αναρωτιέστε αν υπάρχουν φαντάσματα, μια ματιά στις παρακάτω φώτο θα σας πείσει πως ίσως και να «ζουν» ανάμεσα μας!

Ghost (1).jpg
Τα ανατριχιαστικά στιγμιότυπα τραβήχτηκαν πριν πέντε χρόνια από την Νατάσα Όλιβερ η οποία στη συνέχεια τα ανέβασε στο Facebook.

Όπως περιγράφει η ίδια, ένα βράδυ εκείνη και η παρέα της αποφάσισαν μετά το τέλος του «World Cup» να πάνε να το γιορτάσουν. Έκατσαν λοιπόν όλοι στο χορτάρι έξω από ένα κτίριο υπό κατασκευή, ποζάροντας στον φακό της ψηφιακής μηχανής.

Ghost.jpg
Ωστόσο όταν οι φώτο εμφανίστηκαν, εντόπισαν από πίσω μια περίεργη φιγούρα. Βλέποντας καλύτερα, διέκριναν μια γυναίκα με το μωρό της. Μπαίνοντας στο κτίριο να την ψάξουν, δεν είδαν κανέναν!

Ghost (2).jpg

Πέντε χρόνια μετά όπως λένε, ακόμα δεν μπορούν να συνέλθουν από το σοκ:

«Δεν έμοιαζε η φιγούρα στη φώτο με ανθρώπινη. Ήταν επίσης ένα άδειο κτίριο που δεν είχε τελειώσει ακόμα, και κανείς δεν ζούσε εκεί. Το μέρος εκεί που είχαμε πάει ήταν παλιό εργαστήριο ξυλείας. Πιστεύω ότι το φάντασμα μπορεί να ήταν μια από τις εργάτριες! Νιώθαμε όλη την ώρα πως κάποιος μας παρακολουθούσε», καταλήγει η Νατάσα Όλιβερ.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top