Ένα γρήγορο, εύκολο και πεντανόστιμο φαγητό, έφτιαξε ο Χρήστος Μοίρας το πρωί της Τετάρτης στην εκπομπή Breakfast@Star.
Ο σεφ μπήκε στην κουζίνα και ετοίμασε κοτόπουλο φούρνου με πατάτες.
Απολαύστε αυθεντικό ινδικό κοτόπουλο ταντούρι, μαριναρισμένο σε γιαούρτι
Υλικά της Συνταγής
• 2 μπούτια κοτόπουλου
• 500 γρ. πατάτες baby
• 3 κ.σ. μουστάρδα
• 2 κ.σ. μέλι
• 2 κ.σ. ελαιόλαδο
• 1 κ.γ. πάπρικα γλυκιά
• Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση της Συνταγής
Σ’ ένα μπολ ανακατεύουμε τη μουστάρδα, το μέλι, το ελαιόλαδο, το αλάτι και το πιπέρι. Βουτάμε τα φιλέτα κοτόπουλου στη μαρινάδα και τα αφήνουμε να απορροφήσουν τα αρώματα για 30 λεπτά.
Βράζουμε τις πατάτες με τη φλούδα τους για 10 - 12 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν ελαφρώς. Τις σουρώνουμε, τις μεταφέρουμε σε πυρίμαχο σκεύος και τις πατάμε ελαφρώς με ένα πιρούνι. Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, πάπρικα και το ελαιόλαδο.
Ζεσταίνουμε ένα τηγάνι και σοτάρουμε το κοτόπουλο για 2 - 3 λεπτά από κάθε πλευρά, ώστε να πάρει χρώμα. Το τοποθετούμε δίπλα στις πατάτες σε πυρίμαχο σκεύος και περιχύνουμε με την υπόλοιπη μαρινάδα.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200°C για 20 - 25 λεπτά μέχρι να ροδίσει το κοτόπουλο και να γίνουν τραγανές οι πατάτες.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.