Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 28/11/2022 – 04/12/2022

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν στα ερωτικά τους αυτή την εβδομάδα;

Δείτε όσα είπε η Άση Μπήλιου για τον μήνα Δεκέμβριο και τα ζώδια στο Stars System (26/11/22)

Η εβδομάδα αυτή ξεκινάει με αποφασιστικότητα και δυναμισμό, αφού στις 28/11/2022 κορυφώνεται το τρίγωνο Άρη-Κρόνου, μια όψη η οποία σταθεροποιεί σχέσεις και μας βοηθάει να αναλάβουμε πρωτοβουλίες και να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις για την προσωπική μας ζωή. 

Δεκέμβριος 2022: Ποια 3 ζώδια θα είναι τα τυχερά του μήνα;

Στις 29/11/2022 η αντίθεση Ερμή-Άρη χρειάζεται λεπτούς χειρισμούς και ψυχραιμία, γιατί μπορεί να φέρει εντάσεις και αντιπαραθέσεις. Προσπαθήστε λοιπόν να φιλτράρετε τις σκέψεις σας και να μην ξεσπάσετε αναίτια στο ταίρι σας. Ο Δεκέμβριος θα μας καλωσορίσει με άκρως ερωτική και παθιασμένη διάθεση, αφού την πρώτη ημέρα του μήνα κορυφώνεται η αντίθεση Αφροδίτης - Άρη. Αν βέβαια βρίσκεστε σε μια σχέση που είναι ήδη κλονισμένη, τότε είναι πολύ πιθανό να υπάρξει ανταγωνισμός και ένταση ή να έρθετε αντιμέτωποι με εγωιστική συμπεριφορά από το ταίρι σας. Προτιμήστε λοιπόν να διοχετεύσετε όλη αυτή την ενέργεια στο σεξουαλικό κομμάτι και μην φέρετε ο ένας τον άλλον σε δύσκολη θέση. 

Δεν ταιριάζετε σεξουαλικά; Μη βιαστείς να τον χωρίσεις!

Στις 02/12/2022 το τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα δημιουργεί σύγχυση στην επικοινωνία και δεν αποκλείεται να εμπλακούμε σε συζητήσεις οι οποίες θα μας μπερδέψουν και θα μας δημιουργήσουν ερωτηματικά. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να είστε επιφυλακτικοί απέναντι σε μεγάλα λόγια και υποσχέσεις και αντίστοιχα να προσπαθήσετε και εσείς να είστε όσο πιο ξεκάθαροι γίνεται απέναντι στους άλλους. Αργότερα την ίδια ημέρα το εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία για να δεσμευτείτε ή για να επισημοποιήσετε τη σχέση σας. Αυτή η όψη θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε με ρεαλισμό τις καταστάσεις, να επιλύσετε τυχόν προβλήματα που μπορεί να υπάρχουν μεταξύ σας και να θέσετε στόχους για το μέλλον. 

Ξέρεις το ζώδιο του πρώην σου; Δες για ποιο λόγο σε ζηλεύει!

Η εβδομάδα αυτή κλείνει με το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα στις 04/12/2022, μια όψη η οποία μπορεί να φέρει στην επιφάνεια ανασφάλειες και να μας κάνει να νιώσουμε ότι δεν είμαστε αρκετοί για τους άλλους. Οι καταστάσεις δεν είναι ξεκάθαρες τώρα και είναι πολύ πιθανό να εξαπατηθούμε ή να εξιδανικεύσουμε ένα πρόσωπο με αποτέλεσμα να απογοητευτούμε. Μην παραβλέπετε τις αρνητικές συμπεριφορές των άλλων και μην δίνετε δεύτερες ευκαιρίες σε άτομα που δεν το αξίζουν.

Διαβάστε αναλυτικά τις ερωτικές προβλέψεις για το ζώδιό σας στο asibiliou.gr
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top