Η Gigi Hadid προτείνει το μακιγιάζ ματιών που «φωτίζει» το βλέμμα

Ένα super ανοιξιάτικο μακιγιάζ

Gigi Hadid

H μετάβαση από το χειμερινό μακιγιάζ στο ανοιξιάτικο και σιγά – σιγά στο καλοκαιρινό δεν είναι δύσκολη υπόθεση, αρκεί να παραμένεις ενημερωμένη σχετικά με τις τάσεις που κυριαρχούν στον κόσμο της ομορφιάς την εκάστοτε σεζόν και να φροντίζεις να ανανεώνεις το νεσεσέρ σου με τις κατάλληλες προσθήκες. 

Η Lily Collins φόρεσε το τέλειο ανοιξιάτικο κοστούμι!

Οι celebrities αλλά και οι influencers αποτελούν πάντοτε μια πηγή έμπνευσης, μιας και δοκιμάζουν πρώτες ό,τι νέο κυκλοφορεί και τολμούν να πειραματιστούν.

Πρόσφατα, είδαμε την Gigi Hadid να προτείνει ένα ιδιαίτερο μακιγιάζ ματιών που «φωτίζει» το βλέμμα και το «ανοίγει», ενώ φαίνεται πως ταιριάζει άψογα σε γυναίκες που έχουν γαλανά ή πράσινα μάτια.

Στη φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η ίδια ποζάρει έχοντας «υιοθετήσει» την τάση “Ιnner Cat Eye” , αυτή δηλαδή που θέλει χρώμα (σκιά) στην εσωτερική γωνία των ματιών.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid)

 

Η Gigi Hadid μάλιστα προτίμησε όχι κάποιο κλασικό χρώμα, αλλά μια κίτρινη σκιά, η οποία εφαρμόστηκε στις εσωτερικές γωνίες των ματιών της όχι με απόλυτη ακρίβεια, αλλά σαν να έκανε ένα απαλό touch με το συγκεκριμένο προϊόν.

Όπως θα παρατηρήσεις, η κίτρινη σκιά έχει εφαρμοστεί και στην κάτω γραμμή των ματιών του supermodel, ενώ η τάση αυτή συνδυάστηκε με ένα cat eye look με μαύρο eyeliner.

Πρόκειται για ένα πολύ εύκολο μακιγιάζ ματιών το οποίο απαιτεί μόνο τη σωστή επιλογή χρώματος που θα εφαρμοστεί στην εσωτερική γωνία των ματιών. Η πρόβλεψη μας είναι πως θα το δούμε πολύ την ανοιξιάτικη αλλά και καλοκαιρινή σεζόν και μάλιστα σε διάφορες και πολύ ενδιαφέρουσες παραλλαγές.

Συντάκτης: Ειρήνη Διαμαντακίδου
Πηγή: allyou.gr

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top