Φούξια, ακαταμάχητα, ζουμερά χείλη για... φίλημα!

Με αυτές τις αποχρώσεις αποχαιρετούμε το φετινό καλοκαίρι

Φούξια χείλη

Σύνταξη: Κωνσταντίνα Κύρκου

Θα περίμενε κανείς τώρα που σιγά σιγά οδεύουμε προς το τέλος του καλοκαιριού, να αφήσουμε τα έντονα και ζωηρά χρώματα στην άκρη και να πιάσουμε και πάλι τις σκουρόχρωμες παλέτες. Προς το παρόν κάτι τέτοιο δεν προβλέπεται, τουλάχιστον για τις επόμενες ημέρες, αφού τα καλοκαιρινά make up look είναι ακόμα εδώ και ανανεώνονται συνεχώς.

Tips για ένα ultra chic και μοντέρνο ανδρόγυνο look

Και αν συνυπολογίσουμε πως φέτος το φθινόπωρο οι τάσεις στο μακιγιάζ απαιτούν φωτεινά χρώματα, είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να προσθέσεις στο νεσεσέρ σου λίγο περισσότερο χρώμα, αφήνοντας για λίγο το κόκκινο στην άκρη, που θα φορέσεις ξανά το χειμώνα. Αν αναζητάς κάτι πιο fun, ζωηρό και άκρως καλοκαιρινό, δεν έχεις παρά να επιλέξεις ένα blond φούξια κραγιόν που θα απογειώσει τις εμφανίσεις σου.

 

Marble Nails: Η καλοκαιρινή εκδοχή του μαρμάρινου μανικιούρ

Φρόντισε να κρατήσεις σε φυσικούς τόνους το υπόλοιπο μακιγιάζ και επέλεξε ένα σούπερ chic φούξια κραγιόν για το τελείωμα. Και αν σκέφτεσαι πως κάτι τέτοιο είναι τολμηρό για σένα, θυμήσου πως αυτή η απόχρωση του ροζ ταιριάζει στις περισσότερες γυναίκες είτε είναι ξανθές, είτε μελαχρινές. Επειδή όσα κραγιόν και να έχεις ποτέ δεν θα είναι αρκετά, παρακάτω θα βρεις αγαπημένες επιλογές σε αυτή την girly φούξια απόχρωση.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Model: @georgiagkoltsiou #amateurphotography #fuchsialips #instamakeup #portrait #instamakeup

A post shared by Dora Athanasiadou (@doraathanasiadou) on

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

↬Follow @jexikalyter for more ღ Mua, Photo, Retouch @jexikalyter ______________ This is my favorite summer color, what's yours? Matte, shimmer, glossy? ______________ @bellaoggiitaliaofficial Color Affair Pinky Power a beautiful pink shade with a creamy, bright and plumping effect @maccosmeticsitalia @maccosmetics Chromagraphic Pencil Process Magenta _______________ Ⓞⓣⓗⓔⓡ @meanailparis_it Colors Fuschia _______________ #bellaoggiitalia #bellaoggi #lipsonpoint #lipsticklover #macrolips #pinklip #fuchsialips #lipstickhoarder #lipstickaddict #lipstickswatch #dressyourlips #pinklipstick #maclipliner #lipsoftheday #lipswatch #lipstickjunkie #lipstickoftheday #beautypowersquad #beautylips #lipstickgang #lippencil #maccosmetics #maccosmeticsitalia #meanailparis #pinknails #summerlips

A post shared by Jessica (@jexikalyter) on

 

 

Πηγή: AllYou

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top