Παπαζήσης: «Έχω μετανιώσει που δεν έφυγα στο εξωτερικό, όταν έπρεπε»

Όσα είπε ο ηθοποιός στη Νάντια Κοντογεώργη και το Dot

Μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στη Νάντια Κοντογεώργη παραχώρησε ο Ιωάννης Παπαζήσης το μεσημέρι της Κυριακής (02/07). 

Αναστασία Παντούση: Έτσι διέψευσε τις φήμες χωρισμού από τον Παπαζήση

Μετά από 15 χρόνια σχέσης, ο Ιώαννης Παπαζήσης και η Βανέσα Αδαμοπούλου τράβηξαν παράλληλους δρόμους, έχοντας απόκτησει ένα γιο, ο οποίος θα τους φέρνει για πάντα κοντά. Για τον ρόλο του πατέρα είπε στο Dot:

Βανέσα Αδαμοπούλου: Το τραγούδι, η συνεπιμέλεια κι ο γιος με τον Παπαζήση

Ιωάννης Παπαζήσης: «Έχω μετανιώσει που δεν έφυγα στο εξωτερικό, όταν έπρεπε»

Ο Ιωάννης Παπαζήσης μίλησε στο Dot για το πώς βιώνει την πατρότητα 

«Όταν έγινα πατέρας πίστευα ότι δεν θα τα καταφέρω. Μετά συνειδητοποιείς ότι είσαι ένας υπεράνθρωπος. Όταν γίνεσαι γονιός αφήνεις ένα πολύ μεγάλο κεφάλαιο της ζωής σου πίσω και πρέπει να συμπορευτείς με αυτό που θυσιάζεις την παιδικότητά σου για το δικό σου παιδί» και πρόσθεσε «Δεν θέλω να είμαι φίλος του γιου μου, είμαι πατέρας του, αλλά πλέον έχει αλλάξει αυτό, είναι συνταξιδιώτης μου στο ταξίδι της καθημερινότητάς μου». 

Σε άλλο σημείο παραδέχτηκε πως οι συνθήκες για έναν ηθοποιό στην Ελλάδα δεν είναι ιδιαίτερα ευνοϊκές και ότι μετάνιωσε που δεν έφυγε στο εξωτερικό για να δοκιμάσει την τύχη του.

«Είχα ανάγκη στη ζωή μου που να μου ψευτοδίνει την εντύπωση ότι είμαι ένας άνθρωπος επαναστατικός, αντισυμβατικός. Η πραγματικότητα της υποκριτικής στην Ελλάδας σε φέρνει σε μία διαφορετική συνθήκη. Άλλα πιστεύουμε οι ηθοποιοί και άλλα πράττουμε. Είμαι εργάτης χειρότερος από τους εργάτες, δουλεύω ασταμάτητα 16-18 ώρες αλλά μέσα μου παραμένω ελεύθερος», είπε αρχικά ο ηθοποιός. 

«Ήθελα να δουλέψω πάντα στο εξωτερικό. Έχω μετανιώσει που δεν έφυγα στο εξωτερικό, όταν έπρεπε», συμπλήρωσε 

Δείτε όλα τα επεισόδια του DOT 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top