Σούπερμαν: Αυτός είναι ο ηθοποιός που θα διαδεχθεί τον Χένρι Κάβιλ

Η ηθοποιός που θα υποδυθεί τη Λόις Λέιν

Δείτε βίντεο για τον Superman και τον Χένρι Κάβιλ από το Breakfast@Star

Ο ηθοποιός του Look Both Ways, Ντέιβιντ Κόρενσγουετ είναι αυτός που τελικά θα αντικαταστήσει τον Χένρι Κάβιλ στη νέα ταινία του Σούπερμαν, Superman: Legacy

Σούπερμαν: Τον Ντέιβιντ Κόρενσγουετ θα τον έλεγες και μικρό αδερφο του Χένρι Κάβιλ!

Σούπερμαν: Τον Ντέιβιντ Κόρενσγουετ θα τον έλεγες και μικρό αδερφο του Χένρι Κάβιλ! /Φωτογραφία AP Images/Evan Agostini

Ο 29χρονος ηθοποιός, ο οποίος δεν έχει αναλάβει ποτέ πρωταγωνιστικό ρόλο σε μεγάλη παραγωγή στο παρελθόν, θα υποδυθεί τον Κλαρκ Κεντ στη νέα σειρά ταινιών μαζί με τη 32χρονη, Ρέιτσελ Μπρόσναχαν, ως Λόις Λέιν, αντικαθιστώντας την Έιμι Άνταμς, αναφέρει το Deadline.

Η ανάρτηση του σκηνοθέτη Τζέιμι Γκαν στο Twitter

Το Superman: Legacy θα κυκλοφορήσει στις 11 Ιουλίου 2025 και περιγράφεται ότι ο Σούπερμαν εξισορροπεί την κρυπτονική κληρονομιά του με την ανθρώπινη ανατροφή του.

Πηγές ανέφεραν στο Deadline ότι οι άλλοι ηθοποιοί που... μάχονταν για τον ρόλο του Σούπερμαν ήταν οι Βρετανοί αστέρες Tom Brittney και Nicholas Hoult, ενώ η Phoebe Dynevor και η Emma Mackey διεκδικούσαν τη θέση της Λόις.

Σημειώνεται ότι ο Βρετανός ηθοποιός -και καρδιοκατακτητής- Χένρι Κάβιλ επιβεβαίωσε σε μια μακροσκελή ανακοίνωσή του στο Instagram στο τέλος του 2022 ότι δε θα φοράει πια την κόκκινη κάπα του Σούπερμαν

Τα κορίτσια έκαναν ουρές για να δουν τον Χένρι Κάβιλ στον ρόλο του Σούπερμαν

Τα κορίτσια έκαναν ουρές για να δουν τον Χένρι Κάβιλ στον ρόλο του Σούπερμαν

«Είναι θλιβερά τα νέα για όλους. Τελικά, δεν θα επιστρέψω ως ΣούπερμανΑφού μου είπαν από το Στούντιο να ανακοινώσω την επιστροφή μου τον Οκτώβριο, λίγο πριν την πρόσληψή (τους), αυτή η είδηση δεν είναι η πιο εύκολη, αλλά έτσι είναι η ζωή. Η αλλαγή φρουράς είναι κάτι που συμβαίνει. Το σέβομαι αυτό. Ο Τζέιμς και ο Πίτερ έχουν ένα σύμπαν να χτίσουν. Εύχομαι στους δυο τους, καθώς και σε όλους όσους θα εμπλακούν στο νέο σύμπαν, καλή τύχη», είχε γράψει ο 39χρονος ηθοποιός.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Henry Cavill (@henrycavill)

Η ανάρτηση του Χένρι Κάβιλ
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top