Ελένη Μενεγάκη: «Ζητώ συγγνώμη από τη Νατάσα Θεοδωρίδου, δεν το ήξερα»

Η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως αν το γνώριζε θα είχε πάει στο θέατρο Παλλάς

Δημόσια συγγνώμη ζήτησε η Ελένη Μενεγάκη από την καλή φίλη και κουμπάρα της, Νατάσα Θεοδωρίδου επειδή δε γνώριζε για την έκθεση της κόρης της και δεν πήγε στα εγκαίνια!

Λαμπεροί celebrities στην έκθεση ζωγραφικής της Χριστιάννας Μπέτα

Η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως αν το γνώριζε θα είχε πάει στο θέατρο Παλλάς:

«Ομολογώ ότι δεν το ήξερα. Λείπει και η Ελένη και δεν έχω αρχισυντάκτη, οπότε τα πράγματα δεν έρχονται ακριβώς όπως τα θέλω. Το είδα το πρωί και είπα “και δεν είμαι εκεί, και τηλέφωνο δεν πήρα και πόσο γαϊδούρα θα με λένε και δίκιο θα έχουν”. Πού να φανταστούν ότι εγώ δεν το ήξερα. Θα ήμουν εκεί και γιατί τους αγαπάω και γιατί κατανοώ όλες τις προσπάθειες των νέων παιδιών να ανοίξουν τα φτερά τους».

Η Ελένη Μενεγάκη είπε στη συνέχεια: «Ήθελα να είμαι εκεί, αλλά δεν είχα ιδέα. Ζητώ συγγνώμη από τη φίλη μου τη Νατάσα, εννοείται και από τη Χριστιάνα. Δεν το ήξερα και είμαι σε μια εκπομπή που το ήξερε, έχω και θέμα, έχω και ρεπορτάζ, αλλά δεν το ήξερα. Ήξερα ότι έχουμε μια Νατάσα, αλλά δεν ρώτησα για ποιο πράγμα. Ήθελα να το πω δημόσια γιατί είναι από αυτά που νιώθω άσχημα. Σε όλα τα νέα παιδιά που ξέρω τους γονείς τους θέλω με έναν τρόπο να είμαι κοντά».

Κλείνοντας, η Ελένη Μενεγάκη ανέφερε: «Καλά, εγώ με τη Νατάσα δεν έχουμε παρεξηγήσεις. Μπορεί να κάνουμε να μιλήσουμε έξι μήνες, αλλά όταν θα μιλήσουμε θα είναι σαν να μιλάγαμε χθες το βράδυ. Είναι λυμένο αυτό μεταξύ μας, όσα χρόνια γνωριζόμαστε, πάνω από 25».

Ελένη Μενεγάκη: «Ζητώ συγγνώμη από τη Νατάσα Θεοδωρίδου, δεν το ήξερα»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top