James Καφετζής: Γιατί αποχώρησε πριν την έναρξη του ημιτελικού του Survivor

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης πήγε μαζί τους κολλητούς του

Θέμα συζήτησης έγινε η απουσία του James Καφετζή από τον ημιτελικό του Survivor παρά το γεγονός ότι εμφανίστηκε στην είσοδο με τη σύντροφό του!

Ο 24χρονος διοργανωτής boat party, που είχε αποχωρήσει οικειοθελώς από το παιχνίδι, ήταν συνεπής στην ώρα άφιξης που έδωσε η παραγωγή του ριάλιτι στους πρώην παίκτες, αφού οι κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών τον απαθανάτισαν λίγο πριν εισέλθει στο χώρο διεξαγωγής του live.

James Καφετζής σύντροφος στον ημιτελικό του Survivor

Ωστόσο, στην έναρξη του επεισοδίου, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ότι ο James Καφετζής -μαζί με τη Νικολέτα Μαυρίδη, την οποία επίσης είδαμε στην είσοδο του θεάτρου- απουσιάζουν από τον αποψινό ημιτελικό του Survivor για προσωπικούς λόγους.

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης πήγε μαζί τους κολλητούς του Νίκο Μπάρτζη και Άννα Μαρία Βέλλη αλλά ένα λεπτό πριν από την έναρξη του ημιτελικού αποχώρησε. 

Οι Νίκος Μπάρτζης και Άννα Μαρία Βέλλη που έδωσαν κανονικά το παρών ρωτήθηκαν σχετικά και έδωσαν την εξής απάντηση:

«Ο Τζέιμς Καφετζής έφυγε γιατί κάτι του έτυχε! Δεν ξέουμε κάτι… Όχι λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό. Κάτι του έτυχε, τον πήραν τηλέφωνο και έπρεπε να φύγει. Κάτι του έτυχε σοβαρό και έπρεπε να φύγει», απάντησε ο Νίκος Μπάρτζης.

Στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» το πρωί της Δευτέρας, ο δημοσιογράφος Ισίδωρος Φίκαρης είπε: «Δε γνωρίζουμε αν το rapid test ήταν θετικό ή αρνητικό. Αυτό που γνωρίζουμε είναι πως 8:59, ένα λεπτό πριν την έναρξη ήταν έτοιμος να βγει στο πλατό. Ξαφνικά έφυγε μαζί με την κοπέλα του. Δε γνωρίζουμε κάτι επίσημα. Η παραγωγή δήλωσε πως έφυγε για προσωπικούς λόγους και ότι έτυχε κάτι έκτακτο».
Μένει λοιπόν να δούμε αν ο James Καφετζής θα εμφανιστεί στον αποψινό τελικό του Survivor.

 

 

Δείτε όλη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top