Στέφανος Κωνσταντινίδης: Ο πυρετός και το τεστ για κορωνοϊό στη Λευκάδα

Η ανάρτησή του στο Instagram

Ο δημοσιογράφος «έχασε» πρόσφατα τον πατέρα του

Μας ξάφνιασε με μία ανάρτησή του στο Instagram ο Στέφανος Κωνσταντινίδης. Ο γνωστός δημοσιογράφος της «Φωλιάς των Κου Κου» πέρασε τα πιο περίεργα γενέθλια της ζωής του, όπως έγραψε χαρακτηριστικά, αφού χρειάστηκε να κάνει τεστ ανίχνευσης για τον κορωνοϊό.

Στέφανος Κωνσταντινίδης Ο πυρετός και το τεστ για κορωνοϊό στη Λευκάδα

Συγκεκριμένα, ο Κωνσταντινίδης ανέβασε πυρετό ενώ βρισκόταν σε διακοπές με την οικογένειά του στην Λευκάδα. Ανησύχησε και αναγκάστηκε να μπει σε καραντίνα μέχρι να βγει η απάντηση του τεστ, το οποίο ήταν αρνητικό.

«Τα πιο περίεργα γενέθλια της ζωής μου. Τρεις μέρες με πυρετό σε καραντίνα και αναμονή για τα αποτελέσματα του covid test (φρίκη) από το νέο νοσοκομείο Λευκάδας που δεν έχει ιατρικό́ προσωπικό, με τα νέα μηχανήματα να είναι ακόμα στις ζελατίνες. Πριν από λίγο μ’ ενημέρωσαν ότι το τεστ βγήκε αρνητικό (πανηγυρισμός). Απόψε θα κοιμηθούμε όλη η οικογένεια αγκαλιασμένοι και χαμογελαστοί. Τα πρώτα μου γενέθλια χωρίς εσένα που από κει πάνω συνεχίζεις να με προστατεύεις. Μ αυτή τη θέα από το μπαλκόνι στο Αθάνι, σας ευχαριστώ θερμά για τις ευχές σας και τη θετική ενέργεια. Δε σήκωσα το τηλέφωνο σε κανέναν σήμερα, από αύριο θα το κάψουμε. @katerina_papako σ’ευχαριστώ τόοοοσο πολύ για την έμπρακτη συμπαράσταση. @mariadim1 γυναικάρα μου, ΜΟΝΟ ΕΣΥ !», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Τα πιο περίεργα γενέθλια της ζωής μου. Τρεις μέρες με πυρετό σε καραντίνα και αναμονή για τα αποτελέσματα του covid test (φρίκη) από το νέο νοσοκομείο Λευκάδας που δεν έχει ιατρικό προσωπικό, με τα νέα μηχανήματα να είναι ακόμα στις ζελατίνες. Πριν από λίγο μ’ ενημέρωσαν ότι το τεστ βγήκε αρνητικό (πανηγυρισμός). Απόψε θα κοιμηθούμε όλη η οικογένεια αγκαλιασμένοι και χαμογελαστοί. Τα πρώτα μου γενέθλια χωρίς εσένα που από κει πάνω συνεχίζεις να με προστατεύεις. Μ αυτή τη θέα από το μπαλκόνι στο Αθάνι, σας ευχαριστώ θερμά για τις ευχές σας και τη θετική ενέργεια. Δε σήκωσα το τηλέφωνο σε κανέναν σήμερα, από αύριο θα το κάψουμε. @katerina_papako σ’ευχαριστώ τόοοοσο πολύ για την έμπρακτη συμπαράσταση. @mariadim1 γυναικάρα μου, ΜΟΝΟ ΕΣΥ !

A post shared by Stefanos Konstantinidis (@stefkonstantinidis) on

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top