GNTM: Η Καραβάτου στο σημερινό επεισόδιο – Τι λέει η ίδια

«Αυτό το γύρισμα είχε πάρα πολύ μεγάλο ενδιαφέρον»

Η Κατερίνα Καραβάτου θα είναι το πρόσωπο έκπληξη στο σημερινό επεισόδιο του Greece’s Next Top Model, το οποίο θα προβληθεί στις 21:00 στο STAR.

«Αυτό το γύρισμα είχε πάρα πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Εγώ τις είδα με το που τις έβαζαν μέσα…» είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια στη «Φωλιά των Κου Κου» και πρόσθεσε: 

«Η Εύη είχε να κάνει κάτι πάρα πολύ δύσκολο και έπρεπε να βρει έναν τρόπο να ποζάρει με τις μηχανές και εμάς. Ανέβηκε πάνω στις μηχανές και ισορροπούσε με τρομερό επαγγελματισμό και πάρα πολύ μεγάλη προσήλωση. Το κορίτσι τα έδινε όλα, δεν αστειευόταν, παρόλο που δεν ήταν πολύ καλά... Νομίζω αισθανόταν μόνη της, λόγω της έλλειψης της Μικαέλας».

Οι top 8 του ριάλιτι μόδας θα κάνουν μαθήματα υποκριτικής και αυτοσχεδιασμού από τον ηθοποιό Χρήστο Γιακουμή και την ηθοποιό – σκηνοθέτη – acting coach, Έφη Μεράβογλου. 

Η συνέχεια τις θέλει να χρησιμοποιούν τα όσα έμαθαν για να μιμηθούν η μία την άλλη, στο πλαίσιο ενός παιχνιδιού χαλάρωσης. 

Στη φωτογράφηση αποχώρησης, τα υποψήφια μοντέλα χρειάζεται να αφήσουν στην άκρη κάθε ίχνος θηλυκότητας: μεταμορφώνονται σε άντρες gangsters και μας μεταφέρουν στην εποχή της ποτοαπαγόρευσης.

 

 

 


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top