«Blind Taste»: ΑΥΤΟΣ είναι ο νικητής της 10ης εβδομάδας

Γνωρίστε τους νέους παίκτες

O Ανδρέας Καραγιώργης είναι ο νικητής της 10ης εβδομάδας του διαγωνισμού μαγειρικής «Blind Taste» και των 1000 ευρώ!

Ο 29χρονος Ανδρέας εργάζεται ως μελισσοκόμος στα Ψαρρά, όπου και ζει μόνιμα τα τελευταία χρόνια. Έχει άριστη σχέση με τη μαγειρική και μαγειρεύει καθημερινά. Κατάφερε να κερδίσει την πρώτη του εβδομάδα στο «Blind Taste» και επιστρέφει για να κερδίσει δεύτερη συνεχόμενη φορά. Θα πετύχει τον στόχο του;

Τη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου, θα διεκδικήσει τα επόμενα 1000 ευρώ από τους νέους συμπαίκτες του.

Ντέμπυ Ζερβού
Η 40χρονη Ντέμπυ μεγάλωσε στη Σουηδία αλλά επέστρεψε με τον άντρα της και τα δύο τους παιδιά στην Ελλάδα. Μαγειρεύει υγιεινά για τον εαυτό της και όλη την οικογένεια, είναι ανταγωνιστική και θέλει πολύ να κερδίσει.

Σάββας Ευτυχίδης
Ο 63χρονος Σάββας είναι συνταξιούχος οδοντίατρος, που απολαμβάνει τον ελεύθερο χρόνο του γράφοντας ποιήματα, ψαρεύοντας και κυρίως μαγειρεύοντας. Έρχεται στην κουζίνα του «Blind Taste» τόσο για την εμπειρία όσο και για τη νίκη.

Αλεξάνδρα Πομάκη
Η 44χρονη Αλεξάνδρα εργάζεται ως βοηθός βρεφονηπιοκόμου και ζει στην Αθήνα με τον άντρα της και τα 3 τους παιδιά. Έχει καταγωγή από Θεσσαλονίκη, μαγειρεύει καλά και είναι έτοιμη να πετύχει μια μεγάλη νίκη.

Όσοι θέλουν να λάβουν μέρος μπορούν να επισκέπτονται τη σελίδα: www.blindtaste.star.gr ή να τηλεφωνούν στο 211 18 15 915 (αστική χρέωση).
Εμπιστεύεσαι τις μαγειρικές σου ικανότητες με κλειστά μάτια; Τότε είσαι έτοιμος για το BLIND TASTE!

BLIND TASTE στο Star, για τους τολμηρούς της γεύσης!

Εκτέλεση παραγωγής: SMILE

Γνωρίστε τους ��αίκτες της 11ης εβδομάδας του Blind Taste...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top