Δεν υπάρχει! Ο Δούκας Χατζηδούκας ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ τον κρυφό γάμο της Μενεγάκη...κατά λάθος!

ΔΕΙΤΕ τι είπε on camera

Δεν υπάρχει! Ο Δούκας Χατζηδούκας ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ τον κρυφό γάμο της Μενεγάκη...κατά λάθος!

Φορώντας ένα ροζ μίντι φόρεμα η Ελένη Μενεγάκη πήγε το βράδυ της Δευτέρας στο Hilton και παρακολούθησε από κοντά τη φωταγώγηση του ξενοδοχείου σε ροζ χρώμα, στο πλαίσιο της Εκστρατείας Ενημέρωσης για τον Καρκίνου του Μαστού της Estee Lauder.

12108205_10153535043276747_6304900978654559391_n.jpg
Εκεί φυσικά έδωσε το «παρών» και ο Δούκας Χατζηδούκας ο οποίος μάλιστα αποκάλυψε κατά λάθος τον «κρυφό» γάμο της παρουσιάστριας και του συντρόφου της, Μάκη Παντζόπουλου.

Ερωτηθείς ο σχεδιαστής από τους δημοσιογράφους εάν ισχύουν οι φήμες ότι έχει σχεδιάσει τα «νυφικά παπούτσια» της Ελένης, ο ίδιος απάντησε:

«Δεν σχεδίασα τα νυφικά παπούτσια της Ελένης, δεν ισχύει τίποτα. Η Ελένη δεν χρειάζονταν κανένα σχεδιασμό όταν έκανε τον γάμο της» ανέφερε ρίχνοντας τη βόμβα.

Αφού κατάλαβε το λάθος του προσπάθησε να το μαζέψει λέγοντας: «Αν έκανε γάμο δηλαδή, δεν ξέρω κάτι, από όσα έχω ακούσει από τα κουτσομπολιά».

Σημειώνεται πως πριν λίγες ημέρες ο ηγούμενος Ευδόκιμος που βάφτισε τη μικρή κόρη της Ελένης Μενεγάκη και του Ματέο Παντζόπουλου, Μαρίνα αποκάλυψε ότι το ζευγάρι παντρεύτηκε πριν από τρία χρόνια.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top