Smoothies: Τα πολυάριθμα οφέλη που προσφέρουν στην υγεία μας!

Ενισχύστε γρήγορα με θρεπτικά συστατικά τον οργανισμό σας

Smoothies

Αυτός ο ιδιαίτερος τρόπος επεξεργασίας των φρούτων μπορεί να αντικαταστήσει ένα κύριο γεύμα χωρίς να χάνουμε χρόνο σε εστιατόρια, υποσχόμενο ιδιότητες που απογειώνουν το ανοσοποιητικό και φτάνουν την ενέργειά μας στα ύψη.

Πώς να φτιάξεις γρήγορα smoothie μπανάνα – σοκολάτα

Ακολουθεί λίστα με μερικά από τα οφέλη που υπάρχουν όταν πίνετε smoothies:

Είναι εύκολο να τα φτιάξετε: Ένα από τα μεγαλύτερα παράπονα που έχουν οι άνθρωποι για τους λόγους που δεν ξεκινούν μια υγιεινή διατροφή είναι ότι χρειάζεται πολύς χρόνος. Η κατασκευή και η κατανάλωση πράσινων smoothies είναι εύκολη και χρειάζεται μόνο μερικά λεπτά κάθε μέρα.

Έχουν υπέροχη γεύση: Αν κάποια στιγμή δοκιμάσατε άλλα φαγητά διαίτης, θα γνωρίζετε ότι δεν έχουν και την καλύτερη των γεύσεων. Μερικές φορές η γεύση είναι απλά ανούσια αλλά σε κάποιες περιπτώσεις είναι έως και φρικτή. Τα πράσινα smoothies μπορούν να φτιαχτούν με τέτοιο τρόπο ώστε να έχουν τη γεύση που θέλετε προσθέτοντας τα αρώματα που σας αρέσουν. Το μόνο που χρειάζεται να προσέξτε είναι η υπερβολική προσθήκη γλυκαντικών.

Χορταίνουν: Όταν απολαμβάνετε ένα πράσινο smoothie δεν νιώθετε αυτές τις ενοχλητικές κρίσεις πείνας για τις οποίες παραπονούνται οι περισσότεροι όταν βρίσκονται σε περίοδο δίαιτας. Δεν θα χρειαστεί να καταφύγετε σε πατατάκια ή άλλους παρόμοιους υδατάνθρακες γιατί δεν θα πεινάτε. Τα πράσινα smoothies είναι χορταστικά και εσείς θα τρώτε λιγότερο.

Παρέχουν ενέργεια: Η κατανάλωση ενός πράσινου smoothie το πρωί θα σας δώσει ώθηση και ότι χρειάζεστε για το υπόλοιπο της ημέρας. Μόλις ένα smoothie περιέχει βιταμίνες, μέταλλα και άλλα θρεπτικά συστατικά που δεν μειώνουν τον μεταβολισμό σας. Ο οργανισμός σας χωνεύει εύκολα αυτά τα φυσικά συστατικά τα οποία σας παρέχουν άπλετη χρήσιμη ενέργεια.

Smoothies με υπέροχη γεύση που βοηθούν στην απώλεια των κιλών

Περισσότερες φυτικές ίνες: Τα πράσινα smoothies διαφέρουν από άλλα αφεψήματα όπως οι φρουτοχυμοί ή τα ποτά που έχουν φτιαχτεί από αποχυμωτές. Περιέχουν ολόκληρο το φρούτο και το λαχανικό, παρέχοντας σας όλες τις φυτικές ίνες που χρειάζεστε για να κινούνται όλα όμορφα (τρόπος του λέγειν).

Για να ξεκινήσετε, σας δίνουμε μία πανεύκολη συνταγή για smoothie γεμάτη υγιεινά συστατικά που θα σας κάνει να χάσετε βάρος και να νιώθετε καλά την ίδια στιγμή!

Συνταγή Super Πράσινου Smoothie

Συστατικά

1 παγωμένη μπανάνα
1/2 αβοκάντο
1 καπάκι εμφιαλωμένου νερού
1/2 καπάκι χυμό λεμονιού
1 κουταλιά βανίλια
5 φύλλα μέντας


Εκτέλεση

Βάλτε όλα τα συστατικά σε ένα μπλέντερ και χτυπήστε τα μέχρι το μείγμα να γίνει απαλό. Καταναλώστε το smoothie αμέσως. Οι ποσότητες είναι για ένα άτομο.

Αν το να χάσετε βάρος και να αποκτήσετε υγεία είναι προτεραιότητα, τότε μην ακολουθήσετε την επόμενη δίαιτα της μόδας. Πιείτε ένα γευστικό, υγιεινό και χορταστικό smoothie το πρωί και αρχίστε να χάνετε βάρος με ασφάλεια χωρίς να νιώθετε πείνα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top