Η Big Band και ο Σάκης Ρουβάς θα φωταγωγήσουν το χριστουγεννιάτικο δέντρο της Αθήνας!

Γιορτινή ατμόσφαιρα στο Σύνταγμα, αυτή την Πέμπτη, στις 19:00

Η Big Band και ο Σάκης Ρουβάς θα φωταγωγήσουν το χριστουγεννιάτικο δέντρο της Αθήνας!

H Big Band του δήμου Αθηναίων, μαζί με τον κορυφαίο Έλληνα καλλιτέχνη, Σάκη Ρουβά, σε μια ειδική εμφάνιση, θα συνοδεύσουν με τις χριστουγεννιάτικες μελωδίες τους την επίσημη φωταγώγηση της Αθήνας και του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πλατεία Συντάγματος.

Η εκδήλωση θα γίνει αυτή την Πέμπτη, 19 Νοεμβρίου, στις 19:00, ενώ από τις 17:30 δύο τμήματα της Φιλαρμονικής Ορχήστρας Πνευστών του δήμου Αθηναίων θα ξεκινήσουν ταυτοχρόνως, από την πλατεία Εθνικής Αντίστασης (πρώην πλ. Κοτζιά) και το σταθμό του Μετρό στο Μοναστηράκι, για να συναντηθούν στην πλατεία Συντάγματος και να υποδεχθούν τον κόσμο δημιουργώντας εορταστική ατμόσφαιρα.

Μετά την φωταγώγηση, ο κορυφαίος Έλληνας καλλιτέχνης θα δώσει μία μίνι συναυλία με χριστουγεννιάτικους ύμνους, πλαισιωμένος από την Big Band του δήμου Αθηναίων και την παιδική χορωδία του Λεοντείου Λυκείου Νέας Σμύρνης υπό τη διδασκαλία της Κατερίνας Βασιλάκου.

Η εκδήλωση στο Σύνταγμα θα συνεχιστεί με μουσικό πρόγραμμα από DJs, ενώ ο δήμος Αθηναίων θα υποδεχθεί τον καινούργιο χρόνο με μεγάλη συναυλία που θα πραγματοποιηθεί στο Θησείο.

Καθ' όλη την διάρκεια των γιορτών, σε όλες τις συνοικί��ς της πόλης, θα γίνονται δρώμενα και συναυλίες.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top