Ελ. Αρβανιτάκη:“Είμαι υπερήφανη που είμαι Ελληνίδα και βαθιά υπερήφανη που είμαι Ευρωπαία!»

Αποκαλυπτική στη συνέντευξη της η ��ημοφιλής ερμηνεύτρια

Ελ. Αρβανιτάκη:“Είμαι υπερήφανη που είμαι Ελληνίδα και βαθιά υπερήφανη που είμαι Ευρωπαία!»
​Στο πλαίσιο της καλοκαιρινής της περιοδείας, που η ίδια χαρακτηρίζει ως κομμάτι του εαυτού της, η Ελευθερία Αρβανιτάκη μιλά για την οικονομική κρίση, την κατάσταση στη χώρα μας, τις ανθρώπινες αρετές, τη φιλία και αποκαλύπτει τα κρυφά κομμάτια της προσωπικότητας της.
«Ζούμε μια απίστευτη κρίση που δεν ξέρουμε που θα μας οδηγήσει. Ζούμε πάνω σε μια κινούμενη άμμο. Από την άλλη χρειάζεται να κάνουμε μια βαθιά αυτοκριτική. Είμαστε συνυπεύθυνοι γι’ αυτό που μας έχει συμβεί. Μείναμε στην περηφάνια της καταγωγής μας, χάσαμε το μέτρο σε πολλά επίπεδα. Άλλωστε το να αισθάνεσαι υπερήφανος δε σε κάνει υπεράνω των άλλων», δήλωσε η δημοφιλής ερμηνεύτρια.
Για το θέμα της εμφάνισης της αλλά και του lifestyle η Ελευθερία Αρβανιτάκη είπε χαριτολογώντας: «Αυτή την εποχή δεν έχουμε στην Ελλάδα ούτε star… ούτε system…» και πρόσθεσε: «Μπορεί να μην ακολουθώ ένα συγκεκριμένο lifestyle και να πηγαίνω στη Μύκονο αλλά με απασχολεί η εμφάνιση μου.»
Η φιλία για την διαχρονική φωνή της Ελλάδας είναι στην ουσία «…να έχεις έναν εξομολογητή». Είναι σημαντικοί οι φίλοι για να μπορείς να τους εμπιστευτείς πολύ βαθιά σου πράγματα, αλλά οι φιλίες δεν είναι εύκολες σε κανένα χώρο, δήλωσε η ίδια, παρά το γεγονός ότι με το πέρασμα του χρόνου έχει δημιουργήσει κάποιες σταθερές φιλίες.
Η γενναιοδωρία και η γενναιοψυχία είναι πολύ σπουδαίες αρετές για την ίδια, «…με τις οποίες μπορείς να αντιμετωπίζεις την εξουσία, την πολιτική, αλλά και τα παιδιά, τους φίλους και τους συνεργάτες σου», ενώ επιλέγει τη φύση για να ηρεμεί γιατί όταν έρχεται σε απόλυτη αρμονία μαζί της, χειρίζεται τα πράγματα καλύτερα.
Τέλος για τη συνεργασία της με το Μπάμπη Στόκα που θα περιοδεύσουν ανά την Ελλάδα αυτό το καλοκαίρι δήλωσε: «Επιθύμησα μια συνεργασία με αρσενική ψυχή και βγαίνω με το Μπάμπη με πολλή χαρά και πολλή αγάπη. Είναι εξαιρετικός και επί σκηνής και εκτός σκηνής.»
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top