Στέλλα Παπαδημητρίου: «έκανα το πρώτο γυμνό στην Ελλάδα»

Τι αποκάλυψε η Αντιγόνη από τα «Μυστικά της Εδέμ»

Στέλλα Παπαδημητρίου: «έκανα το πρώτο γυμνό στην Ελλάδα»

Άγνωστες πτυχές της ζωής της αποκάλυψε η Στέλλα Παπαδημητρίου, που υποδύεται την Αντιγόνη στα «Μυστικά της Εδέμ». Μεταξύ άλλων, η ηθοποιός εξομολογήθηκε πως έκανε το πρώτο γυμνό σε θεατρική σκηνή, ενώ για την ίδια μίλησε ο Παύλος Χαϊκάλης ο οποίος δήλωσε πως η τηλεόραση άργησε να την ανακαλύψει.

Η ηθοποιός εξομολογήθηκε πως ήταν η πρώτη που έκανε γυμνή σκηνή στο θέατρο, στην παράσταση «Κερκεμέζοι» του Εθνικού Θεάτρου! «Ήταν ένα γυμνό πολύ συμβολικό, ήταν σαν κάθαρση. Συνοδευόταν από δύο βιολιά που έπαιζαν το «Ω γλυκύ μου έαρ», οπότε δεν ήταν γυμνό γυμνό», δήλωσε η ίδια και πρόσθεσε πως δεν το είδε ως γυμνό αλλά την ενδιέφερε η ουσία του έργου και γιατί γινόταν αυτό.

«Την πρώτη φορά που το έκανα, στη γενική δοκιμή, δεν ένιωθα τίποτα. Ήταν σαν να ήμουν ντοπαρισμένη», τόνισε και διευκρίνισε πως δεν υπήρξαν αντιδράσεις καθώς δεν φωτογραφήθηκε χωρίς ρούχα και οι μοναδικές φωτογραφίες που υπάρχουν από την παράσταση βρίσκονται σε προσωπικό αρχείο.

«Ξεκίνησα βλέποντας τα περιοδικά που διάβαζαν οι μεγάλες και από πολύ μικρή αποφάσισα να γίνω ηθοποιός. Την πρώτη φορά που με ρωτήσανε στο χωριό τι θα γίνεις απάντησα θεατρίνα», δήλωσε στο «Πρωινό Mou» η Στέλλα Παπαδημητρίου και μίλησε για τα πρώτα της βήματα στον χώρο.

Παράλληλα, η ηθοποιός εξομολογήθηκε πως φροντίζει να κάνει γυμναστική καθημερινά, έχει ένα γιο που ασχολείται με τα τουριστικά στη Σαντορίνη, αλλά και ότι έχει πέντε φίλες με τις οποίες συναντιέται συχνά και για τον λόγο αυτό δεν χρειάζεται... ψυχαναλυτή!

Εκτός από τα «Μυστικά», η Στέλλα Παπαδημητρίου εμφανίζεται αυτό τον καιρό και στο θέατρο «Γκλόρια». Μιλώντας για την συνάδελφό του, ο Παύλος Χαϊκάλης υποστήριξε ότι η τηλεόραση άργησε να την ανακαλύψει.

«Η Στέλλα για μένα είναι μια ηθοποιός που κακώς για εμένα η τηλεόραση την ανακάλυψε μετά από τόσο καιρό. Για μένα είναι ένα αστέρι, μια ηθοποιός ουσίας, πάθους... μία πανέμορφη γυναίκα που κουβαλάει εμπειρίες και που αν την είχε ανακαλύψει η τηλεόραση θα είχε κερδίσει πάρα πολλά πράγματα», είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top