Harry και Meghan: «Η Βασίλισσα συμβουλεύεται ομάδα δικηγόρων»

Αιτία η ανακοίνωση του βιβλίου με τα απομνημονεύματα του πρίγκιπα Harry

Δείτε βίντεο για τον πρίγκιπα Harry από τη «Φωλιά των Κου Κου»

Όπως αναφέρει αξιόπιστη πηγή μέσα από τη βασιλική οικογένεια, η Βασίλισσα Ελισάβετ παύει πλέον να προσπαθεί να τα βρει με τον πρίγκιπα Harry και τη Meghan Markle και είναι αποφασισμένη να προστατέψει το όνομα της βασιλικής οικογένειας με κάθε τρόπο.

Πρίγκιπας Harry: Ποσό πολλών μηδενικών για την αυτοβιογραφία του

Η ανακοίνωση του νέου βιβλίου του πρίγκιπα Harry που θα κυκλοφορήσει το ερχόμενο έτος ήταν και η αφορμή για τις πλέον τεταμένες σχέσεις του ζευγαριού με τη βασιλική οικογένεια.

Αφορμή στάθηκε η ανακοίνωση για την κυκλοφορία του νέου βιβλίου με τα απομνημονεύματα του πρίγκιπα Harry, η οποία ήταν και η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι σε ό,τι αφορά τη σχέση μεταξύ τους, καθώς η Βασίλισσα Ελισάβετ φαίνεται ότι δε θα ανεχτεί και δε θα επιτρέψει άλλα σκάνδαλα που αφορούν στο βασιλικό περιβάλλον και περαιτέρω την οικογένεια. Όπως δήλωσε η πηγή στην εφημερίδα Sun: «Η αίσθηση, που μας έχουν δώσει οι 'από πάνω' είναι ότι φτάνει πια με τους Σάσσεξ. Η Βασίλισσα συμβουλεύεται ομάδα δικηγόρων»,

Επιπλέον, πρόσθεσε πως η βασιλική οικογένεια δεν μπορεί να δείξει άλλη ανοχή και πως ο πρίγκιπας Harry «έχει ήδη ξεπεράσει τα όρια». «Ο Harry και η Μέγκαν πρέπει να κατανοήσουν ότι οι επαναλαμβανόμενες επιθέσεις δεν είναι αποδεκτές. Η οικογένεια μπορεί να πιεστεί μέχρι αυτό το σημείο, όχι παραπάνω», εξήγησε η πηγή.

Γνωστή τραγουδίστρια :«Η Πριγκίπισσα Diana θα ήταν περήφανη για τον Harry!»

Η Βασίλισσα Ελισάβετ φαίνεται ότι δε θα ανεχτεί και δε θα επιτρέψει άλλα σκάνδαλα που αφορούν στο βασιλικό περιβάλλον και περαιτέρω την οικογένεια.

Τέλος, η ίδια πηγή υποστήριξε ότι το Παλάτι ήδη ετοιμάζεται να στείλει γραπτή προειδοποίηση στον εκδοτικό οίκο Penguin, με τον οποίο θα συνεργαστεί ο Δούκας του Σάσσεξ για τα απομνημονεύματα που σκοπεύει να κυκλοφορήσει. «Αν κατονομαστεί κάποιος στο βιβλίο και κατηγορηθεί άμεσα, θα είναι δυσφήμιση και παράλληλα θα καταπατηθεί το δικαίωμά του στην ιδιωτική οικογενειακή ζωή. Υπάρχουν ανησυχίες πως οι Αμερικανοί θα πιστέψουν ό,τι κι αν πουν ο Χάρι και η Μέγκαν».

William - Harry ξανά μαζί: Έγιναν τα αποκαλυπτήρια του αγάλματος της Diana!

 

Βέβαια, εδώ θα πρέπει να αναφέρουμε ότι το συγκεκριμένο βιβλίο δεν αφορά στο πρόσωπο της βασίλισσας Ελισάβετ, αλλά στον διάδοχο του θρόνου και πατέρα του Harry, πρίγκιπα Κάρολο, αλλά και τη σύζυγό του, Καμίλα. Βέβαια, αυτό ήταν κάπως αναμενόμενο, αφού ο πρίγκιπας Harry, θεωρεί πως ο πατέρας του έχει πολύ μεγάλο μερίδιο ευθύνης για τον θάνατο της μητέρας του, πριγκίπισσας Diana.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top