Γνωστή τραγουδίστρια :«Η Πριγκίπισσα Diana θα ήταν περήφανη για τον Harry!»

Έχει χάσει τη μητέρα της σε νεαρή ηλικία!

Δείτε βίντεο για τον πρίγκιπα Harry από τη Φωλιά των Κου Κου

Ότι ταυτίζεται απόλυτα με τα όσα είπε ο Πρίγκιπας Harry στην εκπομπή The Me You Can't See σχετικά με τη θλίψη που ένιωσε όταν έχασε την μητέρα του, δήλωσε γνωστή τραγουδίστρια.

Sinead O’Connor: Έγινε μουσουλμάνα και άλλαξε όνομα!

Ο λόγος για τη Sinead O’Connor που έγραψε μία συγκινητική ανοικτή επιστολή στον Πρίγκιπα Harry. Η διάσημη τραγουδίστρια, η οποία έχασε τη μητέρα της σε τροχαίο δυστύχημα όταν ήταν έφηβη, ταυτίστηκε πλήρως με όσα είπε ο Harry, τονίζοντας ότι η αδικοχαμένη πριγκίπισσα θα έπρεπε να είναι ιδιαίτερα περήφανη για τον γιο της!

Sinead O’Connor

Η Sinead O’Connor απασχολεί συχνά τα Μέσα με τις... περίεργες καταστάσεις που μπλέκει! /Φωτογραφία AP Images

«Ως κάποια που αντιμετωπίζει προβλήματα ψυχικής υγείας που σχετίζονται με το τραύμα, ήθελα να σας ενημερώσω για το πόσο με εξέπληξε η σειρά στo Apple TV. Απλώς συνεχίστε να διαπρέπετε» έγραψε η τραγουδίστρια στην εφημερίδα Independent της Ιρλανδίας. 

Πριγκίπισσα Diana: Τεράστια αποζημίωση του BBC για τη συνέντευξη του Μπασίρ

«Είναι ένα σοκ που χρειάζεται χρόνια για να περάσει, όταν κάποιος πεθαίνει τόσο βίαια και ξαφνικά. Είναι μια ανάκαμψη που κρατάει μια ζωή», πρόσθεσε. «Πραγματικά ταυτίστηκα μαζί σας όταν μοιραστήκατε την οργή και τον θυμό που αισθανθήκατε τη στιγμή του θανάτου της μητέρας σας. Έτσι ήμουν κι εγώ. Είμαι σίγουρη ότι όλοι ήμασταν, καθένας από εμάς που έχασε κάποιον με αυτόν τον ξαφνικό τρόπο. Και πολλοί από εμάς εκτιμούμε αυτό που κάνετε», αναφέρει η Sinead O’Connor στην επιστολή της.

Η Πριγκίπισσα Diana με τους γιους της τον Αύγουστο του 1987 στην Ισπανία /Φωτογραφία AP Images

Η τραγουδίστρια κλείνει επισημαίνοντας στον Δούκα του Σάσεξ ότι η Πριγκίπισσα Νταϊάνα θα ήταν περήφανη για τον απίστευτο νεαρό άντρα που έχει γίνει.

Πρίγκιπας Harry: Ποσό πολλών μηδενικών για την αυτοβιογραφία του

Στη σειρά εκπομπών του Πρίγκιπα Harry και της Oprah Winfrey, παρουσιάζονται ιστορίες ανθρώπων με θέματα ψυχικής υγείας από όλα τα κοινωνικά στρώματα, από τον Δούκα του Σάσεξ μέχρι τη Lady Gaga κι ένα παιδί πρόσφυγα από τη Συρία.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top