Harry - Meghan: Η στημένη φωτογράφιση στο νεκροταφείο

Με αφορμή την Ημέρα Μνήμης του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου

Από το κακό στο χειρότερο πηγαίνουν οι σχέσεις του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle με το Παλάτι του Μπάκιγχαμ.

Ο Δούκας του Sussex ζήτησε να καταθέσει στεφάνι εκ στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη στο Αββαείο του Ουεστμίνστερ την Ημέρα Μνήμης, αφιερωμένη στους πεσόντες των Παγκοσμίων Πολέμων και τους βετεράνους, αλλά το Παλάτι απέρριψε το αίτημά του.

Harry - Meghan: Έκκληση στη Βρετανία για το τέλος του «δομικού ρατσισμού»

Μετά από αυτή την εξέλιξη ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle αποφάσισαν να διοργανώσουν μια ιδιωτική τελετή καταθέτοντας στεφάνι στο Εθνικό Νεκροταφείο του Λος Άντζελες, το οποίο έγραφε πάνω «σε όλους αυτούς που έχουν υπηρετήσει και υπηρετούν. Ευχαριστούμε».

Η απόφαση του ζευγαριού έκανε κάποιους να κάνουν λόγο για «στημένο» σκηνικό με πρωταγωνιστές τους ίδιους και έναν φωτογράφο.
Για ακόμα μια φορά ο Piers Morgan δεν έχασε την ευκαιρία να βάλει στο «στόχαστρό» του τον Harry και τη Meghan λέγοντας χαρακτηριστικά: «Αντιμετώπισαν την Ημέρα Μνήμης σαν μια ευκαιρία για δημόσιες σχέσεις προσπαθώντας να «κλέψουν» τα πρωτοσέλιδα από τους πραγματικούς βασιλείς που έκαναν το καθήκον τους».

Πρίγκιπας Harry - Meghan Markle: Βγήκε στον «αέρα» το νέο website τους

«Ξεκίνησαν ένα κόλπο δημοσίων σχέσεων με έναν φωτογράφο για να τραβήξουν την προσοχή μακριά από τη βασιλική οικογένεια», πρόσθεσε ο δημοσιογράφος.

Εκπρόσωπος του ζευγαριού δεν έκατσε με σταυρωμένα χέρια δίνοντας τη δική του απάντηση σε αυτά τα σχόλια. «Ήταν σημαντικό για τον δούκα και τη δούκισσα να μπορούν προσωπικά να τιμήσουν την Ημέρα Μνήμης με τον δικό τους τρόπο, να αποτίσουν φόρο τιμής σ' αυτούς που υπηρέτησαν και σ' αυτούς που έδωσαν τη ζωή τους. Το ζευγάρι άφησε λουλούδια που η δούκισσα έκοψε από τον κήπο τους, στους τάφους δύο στρατιωτών της Κοινοπολιτείας».

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🇬🇧 British Royalty: Prince Harry & Meghan, The Duke and Duchess of Sussex 1. In honour of #RemembranceSunday , The Duke and Duchess of Sussex privately visited the Los Angeles National Cemetery earlier today. The couple laid flowers picked from their garden at the gravesites of two Commonwealth soldiers, one who served in the @AusAirForce and one from the @cdnartillery. Photographs: Lee Morgan 📸 Information: Omid Scobie #thebritishroyalfamily #britishroyals #sussex #harryandmeghan #sussexroyal #duchessofsussex #duchessofsussexlately #duchessofsussexstyle #meghan #meghanmarklefashion #meghanmarklefans #sussexwedding #babysussex #archie #archieharrisonmountbattenwindsor #archieharrison #sussexsquad #sussexweddingphotographer #instaroyals #princeharry #princeharryandmeghan #princeharrymeghanmarkle #sussexroyaltour

A post shared by ModernRoyalEra (@modernroyalera) on

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top