Ο Γιώργος Χρανιώτης μας συστήνει τον γιο του!

Ο ηθοποιός πλέει σε πελάγη ευτυχίας

Το βράδυ της Κυριακής, ο Γιώργος Χρανιώτης και η Γεωργία Αβασκαντήρα έγιναν για πρώτη φορά γονείς. Η σύζυγος του ηθοποιού έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι και με αυτόν τον τρόπο ολοκληρώθηκε η ευτυχία του ζευγαριού.

Γιώργος Χρανιώτης - Γεωργία Αβασκαντήρα: Έγιναν γονείς!

Ο Γιώργος Χρανιώτης θέλησε να μοιραστεί τη χαρά του με τους followers του και έτσι δημοσίευσε την πρώτη τους οικογενειακή φωτογραφία.

Γιώργος Χρανιώτης- Γεωργία Αβασκαντήρα: Το baby shower πριν γίνουν γονείς!

Σε αυτή βλέπουμε τον ηθοποιό να βρίσκεται μέσα στην αίθουσα τοκετού δίπλα στη γυναίκα της ζωής του, η οποία κρατά στην αγκαλιά του τον καρπό του έρωτά τους, ενώ  χαμογελαστός στον φακό ποζάρει και ο γιατρός.

«Δευτερόλεπτα μετά το θαύμα. Εγώ δεν ξέρω αν ζωή αν ονειρεύομαι, η @gavaskantira κρατά ολόκληρο τον κόσμο στα χέρια της και ο @kalogirou_ioannis_dr χαμογελά με την αυτοπεποίθηση του ικανού επιστήμονα.Θέλω να σ ευχαριστήσω Γιάννη,όχι μόνο για την εμπειρία σου,αλλά και για την ψυχή σου.Γιατί έβαλες μπόλικη κι αυτό δεν ξεχνιέται.Από την φωτογραφία απουσιάζει η μαία μας @anasta_nom,που ταν στο πλευρό της γυναίκας μου,από την πρώτη στιγμή και την έκανε να συνειδητοποιήσει τις πραγματικές της δυνάμεις.Που δεν τις ήξερε ούτε η ίδια.Ευχαριστούμε πραγματικά,για αυτή την εμπειρία!!!», έγραψε στη λεζάντα φωτογραφίας ο Γιώργος Χρανιώτης.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Δευτερόλεπτα μετά το θαύμα.Εγώ δεν ξέρω αν ζω,ή αν ονειρεύομαι,η @gavaskantira κρατά ολόκληρο τον κόσμο στα χέρια της και ο @kalogirou_ioannis_dr χαμογελά με την αυτοπεποίθηση του ικανού επιστήμονα.Θέλω να σ ευχαριστήσω Γιάννη,όχι μόνο για την εμπειρία σου,αλλά και για την ψυχή σου.Γιατί έβαλες μπόλικη κι αυτό δεν ξεχνιέται.Από την φωτογραφία απουσιάζει η μαία μας @anasta_nom,που ταν στο πλευρό της γυναίκας μου,από την πρώτη στιγμή και την έκανε να συνειδητοποιήσει τις πραγματικές της δυνάμεις.Που δεν τις ήξερε ούτε η ίδια.Ευχαριστούμε πραγματικά,για αυτή την εμπειρία!!!

A post shared by Chraniotis Giorgos Official (@chraniotis_giorgos_official) on

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top