Αλίκη Κατσαβού: Αυτά ήταν τα τελευταία λόγια που αντάλλαξε με τον Βουτσά

Συγκλονίζει η εξομολόγησή της

H ηθοποιός και τελευταία σύντροφος του Κώστα Βουτσά, Αλίκη Κατσαβού, μίλησε σήμερα,  μέσω σύνδεσης Skype στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» για τις τελευταίες στιγμές που έζησε κοντά στον σπουδαίο ηθοποιό, όταν εκείνος νοσηλευόταν, λίγο πριν φύγει από τη ζωή.

Κώστας Βουτσάς: Δεν άφησε διαθήκη - Η αποκάλυψη της Αλίκης Κατσαβού

Αλίκη Κατσαβού: «Κωστή αυτή είναι η πρώτη φωτογραφία σου στο κινητό μου!»

«Προσπαθούσα να εμψυχώνω τον εαυτό μου και τον πείσω ότι θα καταφέρει και το πίστευα μέχρι την τελευταία στιγμή παρότι τα μηνύματα από τους γιατρούς ήταν σκοτεινά. Ήθελα να αντιμετωπίσω τα πράγματα καθώς έρχονται ήθελα να πιστεύω ότι θα νικήσει και αυτή τη φορά.

Το μεσημέρι της ημέρας του θανάτου, το κατάλαβα, του μίλαγα πάντα πολύ. Δεν μπορούσε να με ακούσει παρά μόνο όταν βγήκε από την καταστολή που μπορούσε να μιλήσει. Εκεί είχα μια σύντομη επικοινωνία μαζί του και αυτό κρατάω από όλη τη νοσηλεία του Κώστα. Προσπαθούσε να με κάνει να ακούσω ένα τραγούδι που ακουγόταν από ένα ραδιοφωνάκι που ήταν στο δωμάτιο.

Μου έλεγε «άκου, άκου», αλλά δεν μπορούσε να βγει ήχος, περίμενε να διαβάσω τα χείλη του. Εγώ από την αγωνία μου δεν κατάλαβα τι ήθελε και μέχρι και σήμερα δεν ξέρω ποιο ήταν εκείνο το τραγούδι που μου αφιέρωνε», είπε με σπασμένη φωνή η Αλίκη Κατσαβού, μητέρα του μικρού Φοίβου, απόγονου του Κώστα Βουτσά.

 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top