Αλίκη Κατσαβού: «Κωστή αυτή είναι η πρώτη φωτογραφία σου στο κινητό μου!»

Η συγκινητική ανάρτηση της χήρας του Κώστα Βουτσά

Έχουν περάσει σχεδόν 2,5 μήνες από την ημέρα που ο Κώστας Βουτσάς «έφυγε» από τη ζωή «βυθίζοντας» στη θλίψη τα αγαπημένα του πρόσωπα, αλλά και όλους εκείνους που τον αγάπησαν μέσα από τους ρόλους του.

Κώστας Βουτσάς: Δεν άφησε διαθήκη - Η αποκάλυψη της Αλίκης Κατσαβού

Η τελευταία σύζυγος του αγαπημένου ηθοποιού, Αλίκη Κατσαβού προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της για χάρη του μικρού Φοίβου. Υπάρχουν βέβαια και στιγμές που «λυγίζει» και ανατρέχει σε φωτογραφίες και βίντεο με τον αγαπημένο της, Κωστή, προκειμένου να απαλύνει τον πόνο της.

Αλίκη Κατσαβού: Αναπολεί το περσινό Πάσχα με τον Κώστα Βουτσά

Αυτή τη φορά δημοσίευσε μια την πρώτη φωτογραφία του Κώστα Βουτσά που τράβηξε με το κινητό της, και τη συνόδευσε με ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα, εκφράζοντας παράλληλα την ανησυχία της για τα κλειστά θέατρα, λόγω κορωνοϊού.

«Κωστή αυτή είναι η πρώτη φωτογραφία σου στο κινητό μου! Ήταν Μάιος όπως τώρα!
Μη γελάς δεν είναι ωραία τώρα που έφυγες. Τα θέατρα είναι κλειστά επ αόριστον. Τι εννοείς δεν υπάρχει ζωή δίχως θέατρο; Ξέχνα το έχουμε πανδημία, τώρα είναι απαραίτητο να ζήσουμε χωρίς! Οι αισιόδοξοι λένε ότι σε 6 μήνες θα λειτουργήσουν οι χώροι πολιτισμού, κάποιοι άλλοι λένε σε ένα χρόνο και αν... Τι εννοείς πώς θα ζήσουν οι ηθοποιοί, οι σκηνοθέτες, οι μουσικοί κι οι τεχνικοί; Ποιοι νομίζεις ότι νοιάζονται; Πώς το έλεγες εκείνο... "μας κυβερνάνε δύο πο@τ@νες, η μίζα και η ψήφος"! Ε, αυτό...» έγραψε η Αλίκη Κατσαβού.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Κωστή αυτή είναι η πρώτη φωτογραφία σου στο κινητό μου! Ήταν Μάιος όπως τώρα! Μη γελάς δεν είναι ωραία τώρα που έφυγες. Τα θέατρα είναι κλειστά επ αόριστον. Τι εννοείς δεν υπάρχει ζωή δίχως θέατρο; Ξέχνα το έχουμε πανδημία, τώρα είναι απαραίτητο να ζήσουμε χωρίς! Οι αισιόδοξοι λένε οτι σε 6 μήνες θα λειτουργήσουν οι χώροι πολιτισμού, κάποιοι άλλοι λένε σε ένα χρόνο και αν... Τι εννοείς πώς θα ζήσουν οι ηθοποιοί, οι σκηνοθέτες, οι μουσικοί κι οι τεχνικοί; Ποιοι νομίζεις ότι νοιάζονται; Πώς το έλεγες εκείνο... "μας κυβερνάνε δύο πουτανες, η μίζα και η ψήφος"! Ε, αυτό... . . . #kostasvoutsas #memories #covid19days #talkingtoaphoto 📸 14/5/2013

A post shared by Αλίκη Κατσαβού (@alikikatsavou) on

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top