Βουτσάς: Ο ξεχωριστός τρόπος με τον οποίο οι κόρες του τίμησαν τη μνήμη του

Το συγκινητικό μήνυμα της Θeοδώρας Βουτσά στο Instagram

Πολλές φορές σε συνεντεύξεις του ο Κώστας Βουτσάς είχε μιλήσει για την αγάπη που είχε στο θέατρο. Άλλωστε ήταν κάτι που απέδειξε, αφού μέχρι και την τελευταία στιγμή βρισκόταν πάνω στο θεατρικό σανίδι.

Θεοδώρα Βουτσά:Οι εικόνες από το νεκροταφείο και τα post για τον πατέρα της

Οι κόρες του Θεοδώρα και Νικολέττα θέλησαν να τιμήσουν τη μνήμη του σπουδαίου ηθοποιού με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο.

Θεοδώρα Βουτσά: «Η κληρονομιά που μας άφησες είναι να αγαπάμε τη ζωή»

Πήγαν στη θεατρική παράσταση «Βρε καλώς τους» που πρωταγωνιστεί ο Λάκης Λαζόπουλος. Μάλιστα, η Θεοδώρα Βουτσά, ανέβασε στο Instagram φωτογραφίες από τη βραδιά τις οποίες συνόδευσε με ένα πολύ συκινητικό μήνυμα.

Κηδεία Κώστα Βουτσά: Ράγισε καρδιές ο επικήδειος της κόρης του, Νικολέττας

«Την Παρασκευή κάναμε την τελετή του μπαμπά στη Μητρόπολη Αθηνών κι ήταν όλα πολύ ωραία... αλλά η πραγματική εκκλησία του μπαμπά είναι το ΘΕΑΤΡΟ.

Γι αυτό κι εμείς πήγαμε σήμερα να τον αποχαιρετήσαμε με τον καλύτερο «ιερέα» -και τελευταίο του σκηνοθέτη- @lakislazopoulos_official
Πήγαμε στο ΘΕΑΤΡΟ και είδαμε μια κωμωδία, το είδος που υπηρέτησε ο μπαμπάς όλη του τη ζωή, για να γελάσουμε- γιατί ο μπαμπάς δεν έκλαιγε, γελούσε. Και γελούσε πιο πολύ στα δύσκολα. Και γελάσαμε πολύ, πάρα πολύ. «Μια μέρα χωρίς γέλιο, είναι μια μέρα χαμένη»! Σας ευχαριστούμε πολύ Λάκη, Παύλο, Μαρία, Πέτρο και όλο τον θίασο!
Με αγάπη,
Οι κόρες του
Θεοδώρα και Νικκο», έγραψε η Θεοδώρα Βουτσά.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Την Παρασκευή κάναμε την τελετή του μπαμπά στη Μητρόπολη Αθηνών κι ηταν ολα πολυ ωραία... αλλά η πραγματική εκκλησία του μπαμπά είναι το ΘΕΑΤΡΟ. Γι αυτό κι εμεις πήγαμε σήμερα να τον αποχαιρετήσαμε με τον καλύτερο «ιερέα» -και τελευταίο του σκηνοθέτη- @lakislazopoulos_official Πήγαμε στο ΘΕΑΤΡΟ και ειδαμε μια κωμωδία, το είδος που υπηρέτησε ο μπαμπάς όλη του τη ζωή, για να γελάσουμε- γιατι ο μπαμπας δεν εκλαιγε, γελούσε. Και γελούσε πιο πολυ στα δύσκολα. Και γελάσαμε πολυ, παρα πολυ. «Μια μερα χωρίς γέλιο, είναι μια μερα χαμένη»! Σας ευχαριστουμε πολυ Λακη, Παύλο, Μαρία, Πέτρο και όλο τον θίασο! Με αγαπη, Οι κορες του Θεοδωρα και Νικκο #mydad #kostasvoutsas #voutsafamily Το θέατρο γιατρεύει τα πάντα! ♥️♾♥️ • • • @petrosfilipp @mariasolomou_official @pavloschaikalis @katerpapanikolaou @chzachou @concierge_unique @theodoravoutsa

A post shared by Director | Producer (@theodoravoutsa) on

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top