Χάρης Χριστόπουλος: Δείτε πώς ήταν 16 χρόνια πριν

Τη φωτογραφία αρχείου ανέβασε στο Instagram η σύζυγός του, Anita Brand

Μια φωτογραφία αρχείου και συγκεκριμένα, 16 χρόνων, δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram η Anita Brand. Η σύζυγος του Χάρη Χριστόπουλου χάζευε παλιές φωτογραφίες και όταν «έπεσε πάνω» σε αυτή, δεν μπορούσε παρά να την ποστάρει στα social media.

Το εντυπωσιακό loft του Χάρη Χριστόπουλου στο Γκάζι

Συγκεκριμένα, η όμορφη make up artist μοιράστηκε με τους followers της ένα στιγμιότυπο, στο οποίο απεικονίζεται ο σύζυγός της, αγκαλιά με το αγαπημένο τους σκυλάκι. Η φωτογραφία είχε τραβηχτεί το 2004, 16 δηλαδή, χρόνια πριν.

 

 

«Αχ παιδιά χαζεύοντας τις παλιές φωτογραφίες βρήκα αυτό από το Χαρούλη και την Zara η οποία παρεμπιπτόντως ήταν Ουγγαρέζα. Πόσο τρυφερότητα έχει στο μουτράκι της, πείτε μου. Όσο και να την φρόντιζα όσο και να την αγάπαγα ο αφεντικός (κι αγαπημένος) της πάντα ήταν ο Χάρης #λιώνω #2004 #bullterrier» , έγραψε χαρακτηριστικά κάτω από τη φωτογραφία η Anita.

Όπως φαίνεται, δεκαέξι χρόνια μετά, ο γνωστός φωτογράφος δεν έχει αλλάξει πολύ στο πρόσωπο. Το μόνο που «προδίδει» την ηλικία του είναι τα λευκά πλέον μαλλιά του και τα γένια του.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top