Φ.Ζαφειράκου: «Η βιολογική μου μητέρα δεν έχει πει στα παιδιά της για μένα»

Αποκάλυψη-Σοκ από την ηθοποιό που υιοθετήθηκε 6 μηνών!

Φ.Ζαφειράκου: «Η βιολογική μου μητέρα δεν έχει πει στα παιδιά της για μένα»

Όταν τη βλέπαμε να πρωταγωνιστεί στο σίριαλ «της αγάπης μαχαιριά» δεν ξέραμε πως η ηθοποιός Φαίη Ζαφειράκου έχει και εκείνη μία μαχαιριά στην καρδιά της.Τα πράγματα για την γαλανομάτα ηθοποιό ήταν δύσκολα αφού 6 μηνών η βιολογική της μητέρα την έδωσε για υιοθεσία.

«Έμαθα στα τέσσερα μου πως οι γονείς που αγαπούσα και με μεγάλωσαν δεν ήταν οι βιολογικοί μου γονείς. Ένιωθα άσχημα καθώς πίστευα πως με απέρριψαν» τόνισε η Φαίη Ζαφειράκου και συμπλήρωσε:«το άσχημο ήταν πως ρατσισμό δε βίωσα μόνο από τα παιδιά αλλά και από πολλούς γονείς συμμαθητών μου που με κοίταζαν με άλλο μάτι»δήλωσε.

Όπως είπε, στην εκπομπή «Αξίζει να το Ζεις», η μελαχρινή ηθοποιός νιώθει τυχερή που μεγάλωσε με δύο αξιόλογους ανθρώπους, τους θετούς της γονείς οι οποίοι ποτέ δεν την εμπόδισαν να βρει τη βιολογική της μητέρα. Η Φαίη Ζαφειράκου στα 19 της χρόνια μίλησε με το ίδρυμα στο οποίο είχε δοθεί για υιοθεσία και θέλησε να μάθει ποια είναι η βιολογική της μητέρα.

«Κανονίσαμε τελικά μία συνάντηση στο ίδρυμα. Εκεί όπου συνήθως συναντιούνται τα παιδιά με τους βιολογικούς τους γονείς. Η συνάντηση γίνεται με την παρουσία τρίτων για να βλέπουν τις αντιδράσεις μας.» είπε η ηθοποιός φανερά συγκινημένη.

Η βιολογική της μητέρα είχε φτιάξει τη ζωή της είχε παντρευτεί και είχε αποκτήσει δύο παιδιά στα οποία όμως ακόμα δεν έχει αναφέρει την ύπαρξη της Φαίης:«τα αδέρφια μου δεν τα έχω δει ποτέ. Ούτε ξέρουν για μένα» σημείωσε.

Η ίδια δικαιολογεί τη μητέρα της που την έδωσε στο ίδρυμα αφού ήταν μόλις 15 ετών και δεν είχε τη στήριξη των γονιών της.

Τώρα η ίδια έχει μεγαλώσει πια και ετοιμάζεται να δημιουργήσει τη δική της οικογένεια αφήνοντας πίσω της τις άσχημες αναμνήσεις. Αυτό που έλεγε ξανά και ξανά πάντως είναι πως λατρεύει τη θετή της μητέρα και νιώθει τυχερή που μεγάλωσε στα χέρια της.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top