Νέες συγκλονιστικές λεπτομέρειες για την αυτοκτονία της Cibele Dorsa!

Στη δίνη του κυκλώνα Αθηνά Ωνάση& Alvaro de Miranda Neto

Νέες συγκλονιστικές λεπτομέρειες για την αυτοκτονία της Cibele Dorsa!
Πέρασαν σχεδόν πέντε μήνες από την ημέρα που η Cibele Dorsa, πρώην σύντροφος του Alvaro de Miranda Neto, έβαλε τέλος στη ζωή της με τον πιο τραγικό τρόπο.

Η 36χρονη καλλονή, έπεσε από τον έβδομο όροφο του διαμερίσματος της, μη μπορώντας ν΄αντέξει την αυτοκτονία του 27χρονου συντρόφου της δυο μήνες πριν. Έτσι, αποφάσισε να τον ακολουθήσει με τον ίδιο ακριβώς τρόπο.

Πέντε μήνες μετά και η «κατάρα της Cibele» συνεχίζει να σκιάζει το γάμο της Αθηνάς Ωνάση με τον Alvaro.

O λόγος; Οι κατηγορίες της Cibele κατά της Αθηνάς. Η 36χρονη Βραζιλιάνα είχε δηλώσει και γράψει ουκ ολίγες φορές, ότι η Αθηνά είναι αδίστακτη και πως μπορούσε να αγοράσει τα πάντα. Ακόμα και την αγάπη του Doda.
Όταν η Αθηνά με τον Alvaro μετακόμισαν στην Αμβέρσα και πήραν υπό την κηδεμονία τους τόσο την 11χρονη κόρη του Doda με την Cibele όσο και τον γιο που η Dorsa είχε αποκτήσει με βραζιλιάνο επιχειρηματία, η Cibele έγινε ακόμα πιο επικίνδυνη.

Αποκορύφωμα το αποχαιρετιστήριο σημείωμα που άφησε λίγο πριν αυτοκτονήσει με σαφές μήνυμα προς την Αθηνά: «δεν μπορείς ν΄αγοράσεις την ευτυχία» της έλεγε.

Τα γεγονότα, έρχεται ν΄αποκαταστήσει το περιοδικό «Tatler».Στο τεύχος Ιουλίου, με πολυσέλιδο ρεπορτάζ ισχυρίζεται πως τα πράγματα δεν είναι όπως τα παρουσίαζε η Cibele.
Η Αθηνά σύμφωνα με τον αρθογράφο, όχι μόνο αδίστακτη δεν είναι, αλλά αντίθετα παρουσιάζεται ως υποδειγματική μητέρα και φιλεύσπλαχνη σύντροφος.

Μαζί με τον σύζυγο της Doda, φέρονται να ζουν μια ήρεμη και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας ζωή. Μένουν σε μια έπαυλη έξω από την Αμβέρσα με άφθονο χώρο για τα 2 παιδιά της Cibele, ενώ έχουν τις συνήθειες περισσότερο αθλητών παρα jet setters.

Σύμφωνα μάλιστα με το «Tatler», ο πρώην σύζυγος (βραζιλιάνος επιχειρηματίας) της Cibele, έδωσε με τις ευλογίες του για υιοθεσία τον 14χρονο γιο του στην Αθηνά και στον Alvaro, μιας και θεωρούσε πως η Cibele δεν ήταν ικανή να φροντίσει ούτε τον εαυτό της.

Και δεν είναι μόνο αυτό. Η Αθηνά, είχε παλέψει να σώσει την 36χρονη καλλονή από τα ναρκωτικά και το αλκοόλ. Είχε μάλιστα πληρώσει αδρά ώστε να νοσηλευτεί σε ειδικό κέντρο, ενώ της παρείχε και κατ΄οίκον νοσηλεία.

Επιπλέον, η Cibele είχε δωρεάν αεροπορικά εισιτήρια ώστε να επισκέπτεται τα παιδιά της όποτε θέλει, ενώ ήταν και καλεσμένη στις οικογενειακές τους διακοπές.

Σε μια απ΄αυτές –στο Ρίο-, η 36χρονη καλλονή έφτασε ημιμεθής από αλκοόλ και ναρκωτικά, έμεινε για μία μόνο ημέρα, ασχολήθηκε κάνα 20λεπτο με τα παιδιά, και έγινε καπνός.

Όποια και να΄ναι η αλήθεια, η σκιά της Dorsa θα πέφτει πάνω στον Alvaro και την Αθηνά.

Πηγή: Πρώτο Θέμα
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top