Ζέτα Μακρυπούλια: «Πώς έφτασα από τα 68 κιλά στα… 51. Το στομάχι μου είχε κλείσει!»

«Όταν είμαι ερωτευμένη, είμαι σε εγρήγορση»

Ζέτα Μακρυπούλια: «Πώς έφτασα από τα 68 κιλά στα… 51. Το στομάχι μου είχε κλείσει!»

Για την περίοδο που είχε φτάσει ένα βήμα πριν την νευρική ανορεξία, μίλησε η Ζέτα Μακρυπούλια.

Η ηθοποιός, αποκάλυψε πως «έχω φτάσει και στα δυο άκρα. Έχει συμβεί να πάρω αρκετά κιλά για τα δεδομένα μου, και έχω φτάσει σε υπερβολή προς τα κάτω. Πρόπερσι που έκανα επί ένα χρόνο διατροφή, κατέβηκα από τα 68 κιλά στα 51, το οποίο ήταν λίγο scary. Δεν εί��α νευρική ανορεξία, αλλά αντιλήφθηκα ότι το στομάχι μου είχε κλείσει. Η φάση πέρασε, γιατί αγαπώ το φαγητό».

Γυμνάζεται όμως;

«Η γυμναστική έρχεται και φεύγει από τη ζωή μου. Τώρα δεν κάνω κάτι. Προηγουμένως έκανα pilates, αλλά κατά καιρούς έχω κάνει τα πάντα».

Πλέον όπως λέει, «ξέρω τι μου ταιριάζει ως διατροφή, ξέρω πώς να χάσω κιλά, οπότε όταν το παρακάνω, μαζεύω τα περιττά».

Μιλώντας για τον έρωτα, τον περιγράφει ως κάτι «που συμβαίνει στο στομάχι σου, αυτό το πράγμα που ανεβοκατεβαίνει, όπως όταν είσαι σε τραινάκι του λούνα παρκ. Οργανικά τουλάχιστον, έτσι τον εισπράττω. Όταν είμαι ερωτευμένη, είμαι σε διαρκή εγρήγορση, σε μια αφύπνιση. Όλες μου οι αισθήσεις είναι τεντωμένες και στραμμένες προς έναν άνθρωπο».

Βασικό σε μια σχέση για τη Ζέτα Μακρυπούλια, είναι «να θαυμάζω τον άλλον και να με θαυμάζει. Ο ανταγωνισμός χρειάζεται, αλλά είναι κι επικίνδυνος. Πιστεύω πολύ στην επικοινωνία. Δυο άνθρωποι που είναι μαζί, πρέπει να μιλάνε. Δεν υπάρχουν ρόλοι και τίτλοι σε μια σχέση. Υπάρχουν μόνο δυο άνθρωποι που συναντιούνται επειδή τους έφερε κοντά η ζωή. Ούτε η δουλειά, ούτε η δημοσιότητα».

Μιλώντας για τον χρόνο, τον χαρακτηρίζει ως τον «πιο σκληρό αντίπαλο. Είτε είσαι άντρας, είτε γυναίκα. Η απώλεια της ομορφιάς, είναι κάτι που πρέπει να το αποδεχτείς. Το σημαντικό είναι ν΄ανακαλύψεις τις άλλες ομορφιές, ώστε όταν χάσεις την ομορφιά, να μη χάσεις και τη γη κάτω από τα πόδια σου».

Αποκαλύπτει δε, πως μπορεί όταν έσβηνε τα 29 κεράκια της να έπαθε ένα σοκ, αλλά «μετά τα 30, έγινε μια τρομερή αλλαγή στη ζωή μου. Μπορεί να μελαγχόλησα, αλλά άλλαξαν μέσα μου πάρα πολλά. Ήταν σαν να πάτησα στα πόδια μου. Ένιωσα το πάτημα μου πιο βαρύ».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top