Μητσοτάκης: «Θα αγωνιστώ ως την τελευταία στιγμή για την αυτοδυναμία»

Το κυβερνητικό πρόγραμμα της ΝΔ τυπώθηκε σε γραφή Braille

Έμφαση στο  κυβερνητικό του πρόγραμμα για μειώσεις φόρων και ισχυρή ανάπτυξη, έδωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης με συνέντευξη του στο «Κρήτη ΤV». Σήμερα, μάλιστα, το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας, τυπώθηκε και σε ειδική γραφή για τα άτομα με προβλήματα όρασης.

«Μου κάνει εντύπωση που ο ΣΥΡΙΖΑ δε σχολιάζει το πρόγραμμα μας, που θέλει μόνο να διαστρεβλώνει τις δηλώσεις μου», δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ.

Συμμετοχή στις εκλογές της 7ης  Ιουλίου, για να επιτευχθεί ο πολιτικός στόχος της αυτοδυναμίας, ζήτησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και έστειλε σαφές  μήνυμα στα «γαλάζια στελέχη»:

«Το να βγαίνεις και να λες «είμαστε ήδη αυτοδύναμοι» και ράβουμε, κατά συνέπεια, τα υπουργικά μας κουστούμια, είναι μια συμπεριφορά αλαζονική. Δεν πρόκειται να τη δεχτώ ούτε τώρα και σίγουρα δεν θα τη δεχτώ μετά τις εκλογές, εφόσον μας εμπιστευτεί ο ελληνικός λαός», είπε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος της ΝΔ για την ενδεχόμενη επιτυχία του στις εκλογές.

Κ. Μητσοτάκης: «Ισχυρή ανάπτυξη με μειώσεις φόρων»

Θέτοντας ως κυρίαρχο στόχο της πολιτικής του την ισχυρή ανάπτυξη, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, δεσμεύθηκε για μειώσεις φόρων και πλεονασμάτων, όπως προβλέπονται στο κυβερνητικό πρόγραμμα της Νέας δημοκρατίας.

Για πρώτη φορά, το κυβερνητικό πρόγραμμα τυπώθηκε, μάλιστα,  και σε ειδική γραφή για τα άτομα με προβλήματα όρασης. Χαρακτηριστικό είναι το βίντεο που ανέβασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Instagram.

Πάντως, η Εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Έφη Αχτσιόγλου, μιλάει για υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα από τον Κωσταντίνο Μητσοτάκη: «Οι πολίτες δεν έχουν την πολυτέλεια να επιστρέψουν στην εποχή της ανασφάλειας και της επιτροπείας. Στις 7 Ιουλίου  αποφασίζουμε για τη ζωή μας».

Τ. Μοροπούλου: Ο Μητσοτάκης την προέτρεψε να αποσύρει την υποψηφιότητά της από τα Δωδεκάνησα

Μετά από οδηγίες του Κυριάκου Μητσοτάκη, η καθηγήτρια Τόνια Μοροπούλου απέσυρε την υποψηφιότητας  στα  Δωδεκάνησα. Αιτία ήταν η αποκάλυψη, ότι λάμβανε  σύνταξη άγαμης θυγατέρας, χωρίς να την δικαιούται με βάση τις φορολογικές της δηλώσεις. Η ίδια απέδωσε την ευθύνη στο ασφαλιστικό ταμείο που δεν διέκοψε την καταβολή της σύνταξης, όταν άλλαξαν τα εισοδηματικά κριτήρια.

Δείτε ολόκληρο το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top